Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Februárban jelentkezem levelez...

Februárban jelentkezem levelező vagy esti képzésre okj-re, közben készülök jövőre a felvételimre. Szerintetek ezek, hogy működnek?

Figyelt kérdés
Írtam az igazgatónak, de mindenre kétes választ adott, egyet kivéve, családi nem jár. De TB igen, vagy az sem? Illetve diák jár azt írta, az akkor mind1, hogy nappalis, estis, vagy levelezős? Úgy tudom, hogy a nappalis és estis ugyanaz, de ő nem tett különbséget közte, ezek szerint a levelezős is. Esti és levelező szombatonként van, úgyhogy nem értem mi a különbség akkor a kettő között. Illetve azt se tudta biztosra megmondani, hogy akkor ingyenes e az érettségim, az első ismétlő ha van tanulói jogviszonyom ingyenes. De én ebből a tárgyból még 1x se tettem érettségit. És még az nagyon fontos lenne, hogy februárig tart a képzés, de jövő májusban akkor már nem leszek "hozzájuk kötve"? Februárig van a jelentkezési határidő érettségire, és csak oda lehet menni, ahol tanulói jogviszonyod van, kivéve ha nincs, akkor bárhová mehetsz.
2010. febr. 3. 15:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!