Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen szakot lenne érdemes...

Milyen szakot lenne érdemes választanom?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnék egyetemre újra jelentkezni, olyan szakot keresek aminek az elvégzése után munkát is találhatok vele...

Van már egy diplomám, ezt művészeti képzésben szereztem, sajnos semmi munkát nem találok vele (még a mekibe sem vettek fel)

Valaki valami tipp?

Bioszból érettségiztem, és matekból is jó voltam. Közgazdaság nem érdekel..

2011. dec. 11. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jó vagy bioszból akkor gyógyszerész, ill ha a matek is az erősséged akkor programtervező informatikus. Mind2 szakkal jól el lehet helyezkedni, és emellett jól is keresni. :)
2011. dec. 11. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
A gyógyszerészetihez kémiából is pengének kell lenni, nem csak bioszból.
2011. dec. 11. 16:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Várok még tippeket.:)

Kémia is ment de ez marha régen volt. Olyan kellene ami alapképzéses és 3 év alatt ellehet végezni.:)

2011. dec. 11. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Ha csak három évet szeretnél tanulni, akkor érdemes lenne választanod a gépész vagy villamosmérnök képzést, ezek keresettek, jól ellehet velük helyezkedni, még MSc képzés nélkül is. Ajánlott iskolák: BME, ME, OE, SZIE
2011. dec. 12. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!