Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegedi orvosiról vélemények?

Szegedi orvosiról vélemények?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok hogy ti mit tudtok mesélni róla, mert egyik ismerősőm azt mesélte, hogy ha már nincs a családodban orvos, akkor szinte már senkinek néznek az egyetemen, igy már meg is bélyegeznek, hiába vagy okos, most tényleg ennyire brutálok ott a tanárok?

2011. dec. 10. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudok személyes tapasztalatot mondani mivel én Debrecenbe járok orvosira. de van szegedi orvostanhallagtó ismerősöm, aki nagyon szereti. Szerinte jó az oktatás, jó a társaság és neki több nem is kell.

A tanárok nem tudják, hogy a szüleid orvosok-e vagy sem, az egyetlen ami érdekli őket, hogy okos vagy-e vagy sem, illetve hogy tudod-e az anyagot. Ettől leszel jobb orvos, nem attól, hogy mivel foglalkoznak a szüleid.

A diákok közt is sokaknak nem orvosok a szülei, senki sem nézi le őket.

2011. dec. 10. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
LOL ekkora hülyeséget is rég hallottam már.
2011. dec. 10. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne hülyeség amit az első írt? Szerintem igaza van.

A tanárok tényleg nem tudják mivel foglalkoznak a szüleid, a diákok meg leszarják. Ennyi.

2011. dec. 10. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
A kérdező ismerősének teóriájára írtam ha nem lenne triviális.
2011. dec. 10. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó. Szegedi vagyok, de nem orvosnak készülök. Van néhány orvostanhallgató bartáom. Ők meg voltka elégedve, szeretik. Viszont tanlnak is sokat. Állandóan a könyvtárban bújják az angol orovosi könyveket.
2011. dec. 11. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez baromság:D

Szegedre járok, nincs orvos a családomban. Pontosabban a kereszttesóm orvos, de még nem szakorvos, ráadásul Bp-n végzett és nem Mo.-n dolgozik.

Mégsem érzem azt, hogy szarnak rám a tanárok. Én pont azt látom, hogy a legtöbbször értékelik, ha az ember tényleg felkészül. Én eddig mindig úgy éreztem, hogy a tudásomnak és a felkészültségemnek megfelelő jegyet kaptam.

Pedig vizsgák előtt én is hallottam horror sztorikat...hogy ha a tanárnak rossz kedve van, akkor megbuktat, ha nem vagy szimpi megbuktat, hiába tudod az anyagot, akkor is megbuktat...

Hát lekopogom, de én ilyennel a 4 vizsgaidőszak alatt nem találkoztam.

Persze lehet, hogy csak nekem volt szerencsém:D

2011. dec. 11. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:

én is a szegedi orvosira járok, de nem tapasztaltam semmi olyat, hogy azért mert nincs orvos a családomban bármi negatívum érne. Ha tudja vki rendesen az anyagot nem fogják megbuktatni csak mert a tanárnak olyan kedve van.

Viszont én azt tapasztaltam a diákok (nem tanárok) körében, hogy nagyon lenézik azokat akik fizetősön vannak, meg a fogorvos hallgatókat is.

2011. dec. 14. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!