Szegedi orvosiról vélemények?
Én nem tudok személyes tapasztalatot mondani mivel én Debrecenbe járok orvosira. de van szegedi orvostanhallagtó ismerősöm, aki nagyon szereti. Szerinte jó az oktatás, jó a társaság és neki több nem is kell.
A tanárok nem tudják, hogy a szüleid orvosok-e vagy sem, az egyetlen ami érdekli őket, hogy okos vagy-e vagy sem, illetve hogy tudod-e az anyagot. Ettől leszel jobb orvos, nem attól, hogy mivel foglalkoznak a szüleid.
A diákok közt is sokaknak nem orvosok a szülei, senki sem nézi le őket.
Miért lenne hülyeség amit az első írt? Szerintem igaza van.
A tanárok tényleg nem tudják mivel foglalkoznak a szüleid, a diákok meg leszarják. Ennyi.
Ez baromság:D
Szegedre járok, nincs orvos a családomban. Pontosabban a kereszttesóm orvos, de még nem szakorvos, ráadásul Bp-n végzett és nem Mo.-n dolgozik.
Mégsem érzem azt, hogy szarnak rám a tanárok. Én pont azt látom, hogy a legtöbbször értékelik, ha az ember tényleg felkészül. Én eddig mindig úgy éreztem, hogy a tudásomnak és a felkészültségemnek megfelelő jegyet kaptam.
Pedig vizsgák előtt én is hallottam horror sztorikat...hogy ha a tanárnak rossz kedve van, akkor megbuktat, ha nem vagy szimpi megbuktat, hiába tudod az anyagot, akkor is megbuktat...
Hát lekopogom, de én ilyennel a 4 vizsgaidőszak alatt nem találkoztam.
Persze lehet, hogy csak nekem volt szerencsém:D
én is a szegedi orvosira járok, de nem tapasztaltam semmi olyat, hogy azért mert nincs orvos a családomban bármi negatívum érne. Ha tudja vki rendesen az anyagot nem fogják megbuktatni csak mert a tanárnak olyan kedve van.
Viszont én azt tapasztaltam a diákok (nem tanárok) körében, hogy nagyon lenézik azokat akik fizetősön vannak, meg a fogorvos hallgatókat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!