Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pécsiek! Melyek a legjobb...

Pécsiek! Melyek a legjobb gimik pécsett?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
OFF: Ez engem is érdekelne..:D
2011. dec. 9. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a pár évvel ezelőtti állapotról tudok nyilatkozni...alapjában véve szerintem 4 gimit lehet itt megemlíteni:

Nagy Lajos: színvonalas az oktatás, viszont egyházi iskola eléggé komolyan, úgyhogy, ha Te nem vagy mélyen vallásos inkább ne ezt válaszd

Janus: erről viszonylag kevés infóm van, de elvileg színvonalas suli nyelvi ill matek és info tagozattal

Leövey: a hírneve nagyon jó, viszont a színvonal rohamosan esik lefelé

Babits: színvonalas, jó minőségű az oktatós, újabban kicsit túl nagy talán a szigor

2011. dec. 9. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Jannus = arany középút. kemény,de nem minden szempontból

Nagy Lajos = szerintem már eltúlzottan kemény. semmi körömlakk,vagy smink, szigorú rend szerint van az öltözködés is. tanulmányilag kiemelkedő

Babits = jó tanulmányi eredmények (mondjuk van olyan vizsga amikre a tanárok előre kiadják a témát,hogy jól teljesítsen a gyerek)

Leőwey-t én nem ajánlom (annak ellenére,hogy tavaly végeztem itt). mindenki nagyképű, "elit","kiemelkedő" embernek hiszik magukat. tanulmányi eredmény már nem olyan jó mint az előzőeknél

2011. dec. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!