Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyikek a legjobb iskolak az...

Melyikek a legjobb iskolak az orszag teruleten?

Figyelt kérdés
Ezt ertem barmire amiert az a suli jo lehet. Barmi ami jo benne vagy emiert nem ugy kelsz fel hogy "jaj Istenem mar megint suli".
2011. dec. 5. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
[link] a legjobb. A többi erősen felejtős.
2011. dec. 5. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

A kérdésedből nem derül ki, hogy általános-, középiskoláról, vagy felsőoktatásról van-e szó.

Egyébként azért így kijelenteni, hogy az egész országban csak egy jó iskola van, kedves Első...

Ott van még az ELTE gyakorló gimije, vagy a Szilágyi... Meg van rengeteg jó iskola.

Az sem derül ki a kérdésből, hogy milyen szempontból gondolod jónak? Ami erős? Ahonnan a legtöbben tudnak továbbtanulni? Vagy ahol a legjobb a hangulat? ...

2011. dec. 5. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! azért ennél összetettebb a dolog. önismeret is kell hozzá jócskán. Te milyen sulira gondolsz? milyen beállítottságú vagy? szeretsz versenyezni, nagyon jól tanulsz? akkor menj egy versenyistállóba. (de ezt tényleg csak akkor, ha bírod.) kevésbé jól tanulsz, de inkább csak a lustaság miatt, de alapjáraton okos vagy? akkor menj valami jobb gimibe, hátha kihozza belőled a tutit. nem olyan fontos, hogy egyetemre járj? menj valami jó szakközépbe, beállítottságtól függően: pl. mechatronikai, vendéglátós, közgáz stb. vagy ha utálsz tanulni és kétkezi dolgokban vagy jó, akkor olyanra (asztalos, szobafestő-mázoló stb.)

egyébként a Fazekas tényleg No. 1. tanulmányi szempontból, de az odajárók között azért van egy-két "gyöngyszem". ELTE gyakorlósulijait tudnám én is mondani (én is az egyikbe jártam), Budapesten még a Szent László, Veres Pálné, Eötvös gimi azok, amikről sokszor hallottam jót.

2011. dec. 5. 23:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat !

Bocsanat ,hogy nem irtam, hogy gimire gondoltam.

Hat a leginkabb arra gondoltam,hogy kozepesen eross legyen es ahol egyben felszabadultan jarhatsz, szoval hogy erdekes tanarok, es diakok . Amugy jo tanulo vagyok de egy nagyon eross gimit nem mernek evallalni.

2011. dec. 6. 00:10
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor én az ELTE Radnótit ajánlanám, ha pesti vagy. nem kell megijedni, nem olyan húzós, mint amilyennek hangzik. egy ismerősöm járt oda és nagyon szerette, nem volt kitűnő tanuló, de boldogult.

amit tuti ne: ELTE Apáczai, Fazekas.

2011. dec. 6. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!