Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik a legjobb gimi?

Melyik a legjobb gimi?

Figyelt kérdés
4,3 körüli az átlagom,mit ajánlotok? Ilyen reklámszerű válaszokra gondoltam ,hogy " A Kis Béla Tökömtudjamilyengimnázium a legjobb jeeee!!! meg ,hogy miért. Ha van közületek valaki,aki megbánta,hogy bármelyik gimibe elment az i sírjon. 14/L
2011. nov. 17. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

A BP-i Fazekas gimnázium a legjobb. Az indok azért: mert az a legjobb...

Bár oda a 4,3 körüli átlag szerintem kevés nem kis túljelentkezés lehet ott....

2011. nov. 17. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarsz tanulni.Én angolt akartam és jelentkeztem az egyik legjobb kéttannyelvű suliba a Karinthyba,öt egészes átlaggal,nem vettek föl csak a németjére,ezért mentem egy másik jó iskolába a Károlyiba ami spanyol kéttannyelvű.Elég jó iskola,de megbántam,hogy odamentem.Mert ugyan kereken négy egész lett az átlagom spanyolból,ami heti 18 óra van mégis utálom,nem tudom miért egyszerűen antipatikus.De jó iskolának számít még ezekenkívül a Szent László,a Kölcsey,az Eötvös,Madách,stb is.
2011. nov. 18. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

jól mondja az előző, a Szent László a legjobbak között van:D

sőt, szerintem a legjobb:D

nem halsz bele a tanulásba (mint a Fazekasban), de mégis egy erős, színvonalas, sokszínű, rengeteg külföldi kapcsolattal rendelkező, 7 nyelvet tanító suli, ahol annyiféle tagozat van, hogy biztos találsz olyat, ami neked tetszik :D persze ide jó átlag (4,2 felett) és jó központi kell

2011. nov. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!