Pedagógus vagyok (kezdő), és kikészítenek a gyerekek. Mit tegyek?
Olyan szemtelenek és tiszteletlenek!Amikor én suliba jártam akkor még a tanárok voltak fölényben ):
Most meg szinte nem engedik meg, h. "megbűntessem őket" ha rosszak voltak pl: h.beírást kapjanak, v fekete pontot.Szóval rossz volt és neki áll följebb.
Hú hát még sorolhatnám még milyen kiakasztó dolgok vannak...
Valamit kellene csinálni, mert itt nagyon nagy baj lesz, ha ezek a gyerekek felnőnek....
Nagyon durva!!!!
Nagyon köszönöm a válaszokat!Azt hiszem megint sokat tanultam!Voltak ötletek, amit már alkalmazok, az újakat kipróbálom!Örülök, hogy sokan írtatok,sokmindenkit érdekel a téma.Hát igen,ez a szakma már csk ilyen!De nem is baj, kell néha kihívás.
Amúgy alsó tagozatban németet tanítok.
részvétem. nekem anyám erőltette a tanári pályát - ő az akart lenni de nem jött össze - én egy hónap után azt mondta, soha nem akarok gyereket látni a közelemben a tanárképzőt meg messziről elkerültem. nem bántam meg.
de te azért ne add fel!!! igaz, borzasztóak a mai gyerekek a szüleikről nem is beszélve, hiszen ők maguk sem tudják fegyelmezni vagy nem is akarják... amit én tudok, hogy minden gyerek a határokat feszegeti, próbálgatja kinél meddig mehet el. ne ne engedd, hogy elszaladjon velük a ló. de hogy mi a jó módszer? egyénenként más és más. ezt neked kell kitapasztalni... és ami szerintem még fontos, tarts érdekes órákat ( akár kérdezd meg, hogy adott témakörben miről hallanának szívesen, mi érdekli őket), ami leköti a figyelmüket, a legnagyobb rosszcsontét pl. és ha azt veszik észre a többiek, hogy őt megnyerted magadnak a többiek is lassan beállnak a sorba.
sok szerencsét és kitartást! légy jó taktikus!!!
j.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!