Szent Lászlós olaszosok! Ti mért jelentkeztetek ide? Mit szeretnétek kezdeni később az olasz nyelvvel?
Csak mert engem érdekelne ez a szak , de a matek is csak nem tudom még hogy mi szeretnék lenni , ezért nem tudok dönteni.
Minden érdekel az olasz szakról , amit csak tudsz írj le !:)
Ha más tagozaton vagy akkor is írhatsz , azt is érdekel :)
Én igazából azért jelentkeztem ide, mert imádom az újlatin nyelveket, és az olasz így utat nyit előtte.
Pl. ide járok olaszra, második nyelvnek felvettem a franciát, gyakorlatilag tanulás mellett megy és világos minden, ennyire segíti az olasz. Ha véletlen spanyol tévére kapcsolok, érteni lehet a szöveg egy elég jelentős részét.
Tehát azzal, hogy ide jöttem, nem csak a világ egyik legszebb nyelvét tanulom meg felsőfokon, hanem a többi újlatin nyelvhez is utam nyílhat ezáltal.
Nem mellesleg a Szent László az egyik legjobb hangulatú suli Budapesten, szerintem már csak ezért is megéri ide jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!