Van közületek valaki aki Szent László Gimnáziumba jár/járrt?
Főleg az olasz szak érdekelne , de annak is örülnék ha más is írna :)
1: miért jelentkeztél ide?
2: az kaptad-e amire számítottál?
3: hol hasznosítottad az életben?
4: az osztálytársaid hogy hasznosították?
5: Milyen a közösség?
6: Ha felveszem fakultációnak 11-től a matekot/vagy más tantárgyat akkor mehetek ilyen területek tovább?
7: Megéri idemenni , ha nem tervezek kimenni Olaszországba dolgozni , csak a nyelvtudás miatt?
1:mert tényleg egy jó iskolának mondható
2:aha
3:még itt tanulok
4:-
5:fasza, de tényleg
6:persze, én is azt vettem fel, elég magas szinten tanuljuk (emelt érettségi)
7:mért ne én sem azért tanulok angolul, hogy később angol nyelvterületre menjek
Én ide járok, bár még csak 2. éve, de válaszolok, ha gondolod. :D
1: azért, mert kőbányai vagyok, és ez egy híresen jó iskola, és mindenképpen kéttannyelvű osztályba akartam járni
2: ezt még annyira nem tudom megmondani, de összességében: én máshogy képzeltem el, de nagyon szeretem:)
3: erre nem tudok még válaszolni:D
4: és erre sem:D
5: szerintem változó, de összességében elmondható, hogy jó, egyébként ez egy "lászlós tény", hogy olaszra jár a legtöbb szép lány és helyes fiú :D
6: mindenképpen, ugyanis tudsz így emelt szintű érettségit tenni belőle :)
7: szerintem mindenképpen megéri, Olaszország közel van, sok kapcsolata van Magyarországgal, elég sok olasz cég van itt, és az EU egyik legnagyobb gazdaságának nyelve, ami nem mellesleg nagyon szép :D
én úgy jöttem erre a tagozatra, hogy nem szerettem az olaszt (spanyolmániás voltam), most pedig a kedvenc nyelvemmé vált :D szóval végülis a László ilyen szempontból elérte nálam a célját :D
Köszi :)
És az olaszosoknak van első évben lehetőségük arra , hogy angol szakköre járjanak szinten tartás érdekében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!