Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van közületek valaki aki...

Van közületek valaki aki Szent László Gimnáziumba jár/járrt?

Figyelt kérdés

Főleg az olasz szak érdekelne , de annak is örülnék ha más is írna :)

1: miért jelentkeztél ide?

2: az kaptad-e amire számítottál?

3: hol hasznosítottad az életben?

4: az osztálytársaid hogy hasznosították?

5: Milyen a közösség?

6: Ha felveszem fakultációnak 11-től a matekot/vagy más tantárgyat akkor mehetek ilyen területek tovább?

7: Megéri idemenni , ha nem tervezek kimenni Olaszországba dolgozni , csak a nyelvtudás miatt?

2011. nov. 15. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

1:mert tényleg egy jó iskolának mondható

2:aha

3:még itt tanulok

4:-

5:fasza, de tényleg

6:persze, én is azt vettem fel, elég magas szinten tanuljuk (emelt érettségi)

7:mért ne én sem azért tanulok angolul, hogy később angol nyelvterületre menjek

2011. nov. 15. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha tudnád hány Szent László Gimnázium van az országban...
2011. nov. 16. 08:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg , azt elfelejtettem odaírni hogy a Budapest x.kerületire gondolok.
2011. nov. 16. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Én ide járok, bár még csak 2. éve, de válaszolok, ha gondolod. :D

1: azért, mert kőbányai vagyok, és ez egy híresen jó iskola, és mindenképpen kéttannyelvű osztályba akartam járni

2: ezt még annyira nem tudom megmondani, de összességében: én máshogy képzeltem el, de nagyon szeretem:)

3: erre nem tudok még válaszolni:D

4: és erre sem:D

5: szerintem változó, de összességében elmondható, hogy jó, egyébként ez egy "lászlós tény", hogy olaszra jár a legtöbb szép lány és helyes fiú :D

6: mindenképpen, ugyanis tudsz így emelt szintű érettségit tenni belőle :)

7: szerintem mindenképpen megéri, Olaszország közel van, sok kapcsolata van Magyarországgal, elég sok olasz cég van itt, és az EU egyik legnagyobb gazdaságának nyelve, ami nem mellesleg nagyon szép :D

én úgy jöttem erre a tagozatra, hogy nem szerettem az olaszt (spanyolmániás voltam), most pedig a kedvenc nyelvemmé vált :D szóval végülis a László ilyen szempontból elérte nálam a célját :D

2011. nov. 30. 12:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

És az olaszosoknak van első évben lehetőségük arra , hogy angol szakköre járjanak szinten tartás érdekében?

2011. nov. 30. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Így kimondottan én nem tudok róla, bár nekem német volt az általánosban tanult nyelv. Tőlünk az osztályból senki nem járt ilyen külön angolra. De szerintem nem felejtettek sokat, én sem felejtettem németből.
2011. dec. 3. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!