Miért ilyen könnyű egy egyetem elvégzése itt magyar országon?
A vizsgák tippelősek és gépen írják őket, aki nem tud semmit az is megírja legalább 2-3asra mert tippel.
Én nem tanultam semmit idén és 4esnél rosszabb zh-im nem is voltak, egyszerűen amit leadnak előadásokon megjegyeztem és kész.Ez miatt a rendszer miatt ér egyre kevesebbet a diploma, egyre többen végeznek.Még a középiskola is nehezebb volt, ott legalább normálisan le kellett írni a dolgozatot és aki nem tudta fejből 1es, nem lehetett tippelni és akkor ha jól tippelt valaki kapott 5öst, holott semmit sem tudott, ez egy vicc.
Azért megnézném,hogyan írsz meg egy tesztet bárhol nulla tanulással. Ne mond már,ohgy pl a saját szakodon a Pannon Egyetemen is lehet.
Nem azért viszont bárhol is járj egyetemre a minimum,ohgy használod a helyesírás javító funkciókat.. ha már képtelen vagy a saját szakod egyetemed és lakóhelyed, országod vagyis a tulajdon nevek helyesírásra.
#16: köszönöm, hogy felelevenítetted a kérdést.
Kérdező, mit tudhatunk a jövődről, hogy sikerült a "könnyű egyetem"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!