Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért ilyen könnyű egy egyetem...

Miért ilyen könnyű egy egyetem elvégzése itt magyar országon?

Figyelt kérdés

A vizsgák tippelősek és gépen írják őket, aki nem tud semmit az is megírja legalább 2-3asra mert tippel.

Én nem tanultam semmit idén és 4esnél rosszabb zh-im nem is voltak, egyszerűen amit leadnak előadásokon megjegyeztem és kész.Ez miatt a rendszer miatt ér egyre kevesebbet a diploma, egyre többen végeznek.Még a középiskola is nehezebb volt, ott legalább normálisan le kellett írni a dolgozatot és aki nem tudta fejből 1es, nem lehetett tippelni és akkor ha jól tippelt valaki kapott 5öst, holott semmit sem tudott, ez egy vicc.

2011. dec. 2. 04:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért megnézném,hogyan írsz meg egy tesztet bárhol nulla tanulással. Ne mond már,ohgy pl a saját szakodon a Pannon Egyetemen is lehet.

Nem azért viszont bárhol is járj egyetemre a minimum,ohgy használod a helyesírás javító funkciókat.. ha már képtelen vagy a saját szakod egyetemed és lakóhelyed, országod vagyis a tulajdon nevek helyesírásra.

2011. dec. 2. 15:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képtelen, csak nem vagyok egy grammar nazi, nem érdekel túlzottan a helyesírás.Simán megírok egy pénzügy zh-t tanulás nélkül 5ösre, vagy makroökonómia, behívnak bárkit az utcáról és ő is megírja 3asra mert csak tippelni kell, és könnyen ki lehet következtetni a válaszokból, olyan egyszerű mint a kresz, ott is ez van.Mondom most is üzleti kommunikáció zh volt és 95%-os lett pedig nem is tanultam, bejártam az előadásokra és ennyi, ennyit az egyetemi oktatásról.
2011. dec. 2. 17:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Van néhány ilyen. Ezeket már rég be kellett volna zárni. Csak ontják a selejteket, és ezzel egy csomó állami pénzt pazarolván a semmire.
2011. dec. 2. 17:53
 14/17 Silber ***** válasza:
Kérdező: gyere át vegyészmérnökre. Lényegében a C épületben vannak az órák, így az A-ból nem is kell sokat gyalogolnod... Meglátom mit szólsz majd egy Fizikai kémia I. vizsa után...
2011. dec. 2. 18:39
 15/17 A kérdező kommentje:
:D jó az nehéz lehet, nálunk is ami hasonló a matek azt nem lehet tanulás nélkül, de az összes többit igen.Mondjuk könnyen meglesz a diplomám és 3-400 ezret lehet vele keresni, unokanővérem is ezt végezte el és most bankban keres 385 ezret.Engem meg a pénz érdekel csak.
2011. dec. 2. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Régi kérdés. De próbáld ki egyszer a földtudományi szakot. :D
2022. okt. 21. 20:00
 17/17 Silber ***** válasza:

#16: köszönöm, hogy felelevenítetted a kérdést.

Kérdező, mit tudhatunk a jövődről, hogy sikerült a "könnyű egyetem"?

2022. okt. 22. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!