Miért ilyen könnyű egy egyetem elvégzése itt magyar országon?
A vizsgák tippelősek és gépen írják őket, aki nem tud semmit az is megírja legalább 2-3asra mert tippel.
Én nem tanultam semmit idén és 4esnél rosszabb zh-im nem is voltak, egyszerűen amit leadnak előadásokon megjegyeztem és kész.Ez miatt a rendszer miatt ér egyre kevesebbet a diploma, egyre többen végeznek.Még a középiskola is nehezebb volt, ott legalább normálisan le kellett írni a dolgozatot és aki nem tudta fejből 1es, nem lehetett tippelni és akkor ha jól tippelt valaki kapott 5öst, holott semmit sem tudott, ez egy vicc.
Próbáld meg a jogot vagy az orvosit, esetleg a matematikus szakot is javasolnám. Nem hiszem, hogy a semmire vagdossák a jó jegyeket a diákokhoz.
(Mondjuk, ha Magyarországot sem tudod leírni, akkor nem tudom hogyan jutottál el egyáltalán az érettségiig.)
"mindegyik egyetemen így van..."
Ezen felnevettem. Honnan tudod, kipróbáltad mind a 200+ szakot? ( nem tudom mennyi van pontosan, de biztos sok..). Gondolom valami gagyi szakra jársz, pl szociális munkás, ahol a nagyon hülye is 5ösre diplomázik le. Többet nem nezek ki belőled.
Jah megneznem, h egy orvosit tippelgetessel h vegeznel el:D
Biztos valami bohockepzobe jarsz.
10:01
Most miért vagy ilyen?Minden ismerősömtől ezt hallom, hogy milyen könnyű, a matek az ami nem tippelős egyedül nálunk.Pedig van villamosmérnök, óvodapedagógus, bölcsész, jogász ismerősöm is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!