Mi a közös a védőnő és a dietetikus szakban? Létezik közös tanmenet?
Figyelt kérdés
Milyen a 2szak? Tudtok róla esetleg? Miket tanitanak,melyiket érdemesebb elvégezni?2011. nov. 28. 22:00
1/11 anonim válasza:
Nem létezik közös tanmenet. Más a két szak eléggé.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) S van esetleg róluk tapasztalatod?
2011. dec. 7. 20:32
3/11 anonim válasza:
Dietetikus vagyok és védőnőkkel is dolgozom alkalmasint.
Mit szeretnél tudni?
4/11 A kérdező kommentje:
Főleg hogy mennyire bioszos,meg hogy milyenek a tanárok. Meg hogy mennyire veszik komolyan a dolgokat! (Párom élelmiszermérnökire jár s ott volt olyan hogy a gyerek bent se volt órán és megkapta az aláirást!)
Mondjuk főleg a dietetikus érdekel. Estin mennék. Van értelme elvégezni?
2011. dec. 8. 14:11
5/11 anonim válasza:
a nyílt napon az egyik tanár azt mondta, hogy nem ajánlja a levelező szakot (nem tudom, mennyi köze van az estihez), mert nagyon gyakorlatias a képzés
6/11 A kérdező kommentje:
Védőnő nincs estin/levelezőn. De dietetikus van.
2012. febr. 22. 09:15
7/11 anonim válasza:
estin nem sok értelme van,mert nagyon gyakorlatias
8/11 A kérdező kommentje:
S nagyon sok a biosz benne? Dietetikusban
2012. febr. 22. 11:10
9/11 anonim válasza:
Nem a biosz a kémia: szerves, szervetlen, biokémia, élelmiszer-kémia, kolloidika.
10/11 A kérdező kommentje:
A kémiát szeretem..:) Biosz nagyon gáz!
2012. febr. 22. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!