Osztályozható vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval tesiből felmentett voltam/vagyok 2 hónapig.Mivel hetente csak 1 tesi van már egy jó részén hiányoztam.Ugye az amikor felmentett vagyok nem számit órakihagyásnak.Vagyis emiatt nem lehet olyan gondom, h nem lesz meg az óráim 60%-a és ezáltal osztályozhatatlan leszek?2011. nov. 27. 20:08
1/3 anonim válasza:
Az osztályozhatóság attól függ, hogy az órák hány százalékán veszel részt, nem attól, hogy miért. Tehát lehet gond, de év végére kell összehozni. Van olyan sáv, ahol a tanárod dönti el, hogy a meglévő jegyeidre le tud-e zárni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk a tesióra helyett úszás, van olyan aki klórérzékenység van felmentve.Rá is ez érvényes?
2011. nov. 27. 20:27
3/3 anonim válasza:
Ha hetente egy tesiórád van, az egy tanévben 36. Két hónap felmentés az 8 órát jelent. 12 fölött van probléma, tehát most már ne nagyon hiányozz tesiórákról!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!