Mikor lehet még előre hozott érettségit kérni? Bármikor?
Tesiből szeretnék.Az lenne a kérdésem,h ez is kivan jelölve,hogy mikor lehet,vagy kérni kell?
Plusz kapok plusz pontot,ha hamarabb leteszem?
Nem kapsz plusz pontot, ha hamarabb leteszed és érettségizni csak a kijelölt érettségi időszakban lehet és jó előre jelentkezni kell rá. Az őszire szeptember elején, a nyárit nem tudom, de addig még van időd utánnakérdezni.
Előre hozott érettségire egyébként csak akkor mehetsz, hogyha osztályozó vizsgát tettél az adott tantárgyból a hátralevő éveidre [ pl ha 10.-es vagy, akkor 11. és 12. osztályból], illetve, ha a középiskolai tanulmányaid során a tantervben szereplő órák felén túl vagy.[pl ha 2 évig tanítják, akkor 1 év tanulás után, ha 4 évig, akkor 2 év után...] <- Ezek nem tudom, vonatkoznak e tesire is, de szerintem igen...
Kis korrigálás:
"illetve, ha a középiskolai tanulmányaid során a tantervben szereplő órák felén túl vagy.[pl ha 2 évig tanítják, akkor 1 év tanulás után, ha 4 évig, akkor 2 év után...]"
Ilyen szabály nincs, nem tudom, honnan vetted, az osztályozóvizsgákat kell letenni, de az a tesire is vonatkozik.
10.es vagyok.
Tehát akkor nem éri meg most letenni,ha később erősebb/gyorsabb leszek és több pontot kaphatok ugye?
Bár úgy érzem a gyakorlati részét így is 100%ra megtudnám csinálni,de nemtudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!