Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy kis felvételi segítség...

Egy kis felvételi segítség kellene. Valaki?

Figyelt kérdés
Valószínűleg majd pontduplázással kell számolnom a pontjaimat. Lehet úgy, hogy az egyik tárgy amit érettségi pontként viszek az egy középszintű angol lenne, de pluszpontként van felsőfokú angolom is. Lehet, hogy így az angollal két legyet üssek egy csapásra?:D Mert olyat hallottam hogy egy jogcímen csak egyszer lehet pontot számolni..de úgy tudtam hogy ez csak a pluszpontokra vonatkozik. És ha mondjuk emelteztem volna, akkor nem kaphatnék angol emeltért is meg angol nyelvvizsgáért is pontot... (kéttanos suli!!)
2011. nov. 21. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jól tudod, csak pluszpontot nem kaphatsz kétszer egy nyelvért, de így, hogy angol közeped van, az jó felvételi tárgynak (mármint ha az adott szakon elfogadják), és mellé még kapsz 40 pontot a felsőfokúért.
2011. nov. 21. 21:42
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor oké :) elfogadják..kösziii:)
2011. nov. 21. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, csak némettel, de nekem a közép mellett emeltszintű érettségim is volt belőle, de a középnek jobb volt a százaléka, így azt számolták + volt egy felsőfokúm belőle, arra is megkaptam a pluszpontot.
2011. nov. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!