Honnan tudjam, hogy mi a felvételi azonosítóm? Segítség
Szeretnék pótfelvételizni és most regisztrálok felvi.hu-n(már regsiztrálva voltam, de most újra szeretnék egy másik felhasználónévvel és e-mail címmel), ezeket kéri: felhasználónév, jelszó, jelszó újra stb...ezeket még értem is de alatta meg ezt írja ki:
"A 2011. szeptemberben induló képzésekre a általános felsőoktatási felvételi eljárásban jelentkezőktől kérjük továbbá a felvételi azonosító és születési dátumukat, amennyiben szeretné használni az e-felvételi ügyintézési funkcióit" és ez alatt a mondat alatt pedig meg kell adnom a felvételi azonosítómat és a szül. dátumomat.
Na most nekem mi a felvételi azonosítóm ha még csak msot regisztrálok felvi.hu-ra???? nem értem segítseteklégyszi, már nem emlékszem, hogy amikor először regisztráltam akkor hogyan csináltam..
Nyugi, ne pánikolj!
először is: ha már egyszer regisztráltál, akkor most tedd a következőt: felmész a felvi.hura, bejelentkezel és ott lesz egy olyan menüpont h "én felvim"---> arra rámész és a jobb felső sarokban megtalálod az azonosítód.
Ha még nem regisztráltál, de már februárban jelentkeztél, akkor kellett kepjál egy úgynevezett registrációs csomagot április-május körül: na abban is benne van az azonosítód.
igen egyszer már regisztráltam, de most még egyszer szeretnék egy másik e-mail címre mert már ezt használom.
Igen, jelentkeztem februárban, de kitötöltem a jelentkezési helyeket úgyh most pótfelvételizni fogok. Szóval akkor ha most regisztrálok felvi.hu-n akkor nem adhatom meg azt az azonosítót amit a regisztrációs csomagban megküldtek mert az már nem érvényes szerintem. Vagy igen?
utolsónak: én már rájöttem.
Nem kell megadnod semmilyen azonosítót, sem születési évet hanem egyszerűen rákattintasz a regisztrációra. Ezután kapsz egy e-mailt, hogy regisztráltál, és ebben a levélben kapod meg a felvételi azonosítódat(szóval a felvi.hu generál neked egyet). Ja és egy biztonsági kódot is kapsz, hogy be tudj lépni az e-felvételibe. Majd írd meg ha sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!