Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A szegedi Eötvös mennyire jó...

A szegedi Eötvös mennyire jó suli? (mikrobiológia tagozat)

Figyelt kérdés

Azért ezt a sulit szeretném megjelölni elsőnek, mert tesóm általános tagozatra szeretne menni, én pedig valamilyen biológia/környezetvédelemre.

Vélemények a suliról.?!

2011. nov. 21. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Életemben nem hallottam róla. Noname suli lehet.
2011. nov. 21. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Az neked indok,hogy tesód is oda akar menni,ezért te is!?

Egyébként én se hallottam még róla,szóval nem lehet egy erős iskola.

2011. nov. 21. 18:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát egy suliba szeretnénk menni, és ezért, de máshol nem nagyon találtunk olyan sulikat, ahol mindkét tagozat megtalálható.

( Tömörkényt kivéve)

2011. nov. 21. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:

én oda jártam mikrobiológiára...nem nagy szám. Az a mikrobiológia amit ott tanítanak később nem nagyon hasznosítható (az egyetemen semmire se mentem vele).

maga az iskola...hát szerintem nem túl jó. Vannak nagyon jó tanárok, de az oktatás minőségét az odajáró diákok hozzáállása is meghatározza, és az Eötvösbe nem pont a jól tanuló diákok járnak, persze vannak kivételek de nem az a jellemző

2011. nov. 23. 23:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ha ott tanulnék, nem is lehetne belőlem biológus?!

Hát én most hatosztályos gimnáziumba járok, és még így is tavaly 5.0 volt az áltagom, most pedig kb. 4.8

2011. nov. 25. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:

de, lehetsz biológus. 2 volt osztálytársam is az lett.

Ja, még csak annyi, hogy a 2 tanár aki az egész mikrobiológia tantárgyat már nincs ott az iskolában és az új tanár a régi diákoktól kunyerálta a jegyzeteket, mert nem tudta mit kell tanítani (ez most szeptemberben volt)

Ha tényleg ennyire jó tanuló vagy, akkor jobban járnál egy másik iskolával. csak egy tanács...

2011. nov. 26. 19:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért. :)
2011. nov. 26. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:

ha biológus akarsz lenni, és ilyen nagyon jó az átlagod, semmikép se az Eötvös menj. Ott nagyon 'exkluzív hostess' lányok vannak. Egyik régi ismerősöm odajár, szegényke majdnem megbukott, de simán felvették.

Nagyon gondold át hová szeretnél menni. Amúgy tesód szerintem nyugodtan mehet humánra, vagy angol szara pl. Ságváriba, mert kb. ugyanaz, mint az általános. Így mindketten jó iskolába fogtok járni, és tanultok is valamit...

2012. jan. 30. 17:04
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönjük.. :)
2012. jan. 31. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!