Nagykorú tanulói jogviszonyának megszüntetése. Hogyan működik?
Ez attól függ, milyen/melyik iskolába jársz.
Állami középiskola? Állami felsőoktatás? Valami más?
Ja, és hogy hány éves vagy, az sem mindegy.
18 éves korig tanköteles vagy, úgyhogy akkor masik ikolat kell keresni, es ujra lesz tanulo jogviszonyod.
Miért akarod, hogy megszunjon?
Papírok,mármint bizonyítványok nélkül nem lesz belőled semmi,ma már egy kukás melóhoz is hulladékválogatói papír kell(a cégemnél,ahol dolgozom,ilyent is lehet szerezni),OKJ-s papír,miért akarod kirugatni magad?
Van valami terved,hogy mi lesz azután,hogy hivatalosan is kirugtak?
Már betöltöttem a 18-t és még előző tanév vége fele. Szóval az biztos, hogy otthagyhatom az iskolát. Azt is tudom, hogy elvileg vissza kell adni majd a diákot meg ide adják a bizimet. Ha lenne könyvtári könyvem, azt is vissza kéne adnom.
Igen van amúgy tervem, hogy mihez kezdjek magammal. Ez inkább családi és magán okból történik most így... A sulit meg be tudom fejezni pl. egy év múlva is. Tudom, az kicsit másképp működik- mondjuk ha esti suliba megyek tudom, hogy ott fizetni kell egy X összeget. Jelenleg nincs más lehetőségem, mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!