Magántanulói jogviszony megszüntetése lehetséges?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok és több mint fél évet nem voltam bent a suliba. Viszont még tanköteles vagyok. Így is megszünthetik a tanulói jogviszonyom.2010. márc. 2. 14:44
1/4 anonim válasza:
A tanköteles az 18 alatti,vagy a feletti kort jelent?Ha feletti,akkor az egész egy vicc,csak papíron vagy tanköteles év végéig,ha nem akarsz bejárni,nem kell.De nem egészen értem.Ha jól értem eddig is magántanuló voltál.Azzal mi a gond?Tudsz otthon tanulni,és tedd is,mert hidd el,az érettségi az kell,anélkül szinte semmit nem fogsz tudni csinálni.Leérettségizni azért nem olyan nehéz.Lehetőleg szakma is kéne majd utána.Komoly kapcsolatból lettél terhes,vagy kalandból?
2/4 A kérdező kommentje:
18 év alatti vagyok. Kapcsolatból lettem terhes.
2010. márc. 2. 15:31
3/4 A kérdező kommentje:
Azért lettem magántanuló, mert terhes vagyok.
2010. márc. 2. 15:35
4/4 anonim válasza:
Az igazgatót kell megkérdezned, bár nem valószínű, hogy ebben a tanévben visszavesznek rendes tanulónak az osztályba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!