Egy gimnáziumba járok, nulladik évfolyamon. Rendőr szeretnék lenni, muszáj elvégezni valami rendészeti szakközépiskolát, fősuli előtt?
Hallod öcsi ne legyél hülye, ne legyél rendőr nem éri meg, figy tesó 80 000 a fizum. Az elmúlt 2 hétben így is kiküldtek ilyen családi balhékhoz ahol apu verte anyut totál betintázva közben a gyerek meg a saját szarjába fetrengett, és 3x álltak előttem késsel h megszúrkálnak hallod bár újra kezdhetném :_(. Lehet h jól hangzik h korábban elmehetsz nyugdíjba de garantálom h nem éred meg azt a kort. Most gondolkodtam rajta hogy elmegyek smasszernak de az is szopó mert az őrültek közt vagy egész nap, és ha dolgozol 3 évet az olyan mintha egy évet ténylegesen leültél volna, a fizu meg ugyanolyan fos... Jön felém a cigány baltával, lábonlövöm és engem basz meg a bíróság mert hogy nem volt jogom rálőni mert a pisztoly erősebb fegyvernek számít, meg kelett volna várjam amíg megcsap a baltával és csak az után számítana önvédelemnek. Fél éves fizum ráment erre a perre...
Ne legyél rendőr mert megölnek vagy éhenhalsz...
Nem kell. A pesti Rendőrtiszti Főiskolán az érettségi és az alkalmassági vizsgálat teljesítése a követelmény. (2000 méteres futás, hajlított karú függés stb..)
Itt van, hogy mit kell teljesítened. :D:D
(Amúgy én is ide akarok majd jelentkezni gimnázium után:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!