Mi a baj a Kodolányi János Fősulival?
Most vagyok végzős, már tavaly is voltam a nyílt napjukon és nekem nagyon belopták magukat a szívembe. A tanárok kedvesek, a légkör hangulatos, az épület szép, rengeteg sulin kívüli lehetőséget nyújtanak és a látottak alapján az oktatást sem találtam egy fokkal sem rosszabbnak, mint például a Károlin..
Mégis nagyon sokan leszólják a KJF-t, pedig szerintem nagyon jó kis suli lehet, szívesen mennék oda. Csak néha eltántorit a sok negatívum és nem értem a miértjét, szóval örülnék ha megosztanátok velem a tapasztalaton alapuló és nem csak mende-mondákból összeszedett meg innen-onnan hallott (!!) történeteiteket. Szuper lenne, ha lenne itt olyan, aki a Kodolányin tanul vagy esetleg kapcsolatban van olyannal aki ott tanul/végzett, lenne néhány kérdésem, de minden építő jellegű (akár negatív akár pozitív) véleményt szívesen olvasok.
Semmi baj nincs, jó az iskola nagyon!
Én jó állást talátam,közgazdasági területen hála nekik (meg magamank is persze).
Tudod, itt van pénz bőven ezért szólják meg ...
Tipikus magyar mentalitás, a negatívumok a tudatlanság és persze, ha valami nem állami kézben van, az nem jó!
Ha állami lenne, rögtön milyen jó suli....
Itt rengeteg tudományos fokozatú tanár, professzor tanít Mert meg tudják fizetni .Jók az előadótermek ...Csóró ,pisis állami suliban hidegben ülsz egy teremben sokszor, a tanári fizetéstektől a tanárok unva tartják az órákat, rossz a légkör, hangulat, nincs pénz gyakorlati dolgokra, projektorokra..
Már Európában vagyunk nem Balkánon, a piac diktál.
Előzőnek: Tudnék mutatni neked olyan "állami főiskolát" ahol ha meglátnád milyen felszereltséggel dolgoznak és milyen épületekben, leesne az állad.
Ide járok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!