Ha megbukik valaki 12. végén és nem mehet érettségire, annak 4 hónapos a szünet? :D
Egy tanár már kijelentette, hogy megbuktat (nyelvtanból és irodalomból) azért mert nem tartom a tárgyakat számomra fontosnak és a 2-esre hajtok belőle... Sokkal fontosabb nekem a fizika és matek mivel abból szeretnék majd duplázni.
Nem nagyon ismered a háttértörténetet szóval szerintem nem kellene leszólni. Eszem ágában sincs évekig henyélni, de semmi értelme lerakni 2 tárgyból, hogy utána jövőre teszem azt lesz egymás után napközben 2 lyukas órám, így legalább azt is még jobban megtanulnám.
Esetleg még össze is kaphatnád magad, novemberben még senki nem állhat év végi bukásra.
Továbbá ha magyarból megbuksz, akkor nem 2, hanem 4 tárgy marad, amiből le lehet tenni az érettségit.
Nem kell a háttértörténetet ismerni ahhoz, hogy ellenszenvet váltson ki egy ilyen stílusban felírt kérdés röhögőjellel. Ha fontosnak lett volna a háttér értékelése, nyilván felírtad volna ide, viszont válaszolni csak arra lehet, ami ide van írva.
Ha neked a matek meg a fizika fontos, akkor előbb teljesíteni kell a követelményeket magyarból is, hogy ezekből érettségizhess.
De egyébként köszönöm a lehetőséget, hogy válaszolhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!