Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » AZ osztályfőnököm utál mit...

Gaxal kérdése:

AZ osztályfőnököm utál mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na felmegy anyám h azért ad 1 est mert nem hozok felszerelést elsőnek majd másnap később értem be egy fél perccel mert pisiltem tehát 1est kaptam 3hét múlva hangosan fújtam ki 2x az orrom erre is 1 es és azt mondta h az is közrejátszott hogy köhögtem. Most nem adta meg a 0,13% ami kellett a 4eshez és amikor a jegyeket diktálta külön kihangsulyozta hogy kellet neked majd ma segitettem padtársamnak 1est kaptam TEHÁT ! egyesem van mit tegyek? 4db egyes 6db 5ös és egy db 3as
2011. nov. 7. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Én egyszer egyetlen matekórán 3 db egyest kaptam, hasonló értelmes indokokkal. :P

(Felelőtől megkérdezte, hányadik oldalon volt a lecke, ő nem tudta, én meg megmondtam - egy oldalszámát - EGYES, közöltem, hogy ez igazságtalan - EGYES, majd nem is tudom, mi volt a harmadik, de hasonló volt az is. :D)

Sajnos nem tudom, mit lehet tenni az ilyen tanárral. Én sem nagyon tudtam ezt anno kezelni, szerencsére valahogy nem buktam meg, de csúnya volt az a hármas...

Remélem, neked sikerül megoldani. :(

2011. nov. 7. 16:55
 2/10 A kérdező kommentje:
én most éppen éppen 3-4esre állok
2011. nov. 7. 17:26
 3/10 A kérdező kommentje:
de az oszi a nyelvtan irodalom és töritanár egyben :(
2011. nov. 7. 17:27
 4/10 A kérdező kommentje:
tomika te vagy az?
2011. nov. 7. 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nekem mint válaszolónak szántad a kérdést, akkor nem, én nem vagyok Tomi. :P

26/L

2011. nov. 7. 19:58
 6/10 A kérdező kommentje:
ok
2011. nov. 7. 20:25
 7/10 anonim válasza:
Ez könnyű: szokj hozzá! Ő a tanárod, ő dönt a jegyeidről. Nem te vagy az egyetlen, aki így járt, én is ebben a cipőben jártam, egyetlen dolog amit csinálni tudsz az ilyen id***ák ellen, hogy nem adsz neki okot. Hozz felszerelést, ne késs óráról. Ha ok nélkül cseszeget, azért már lehet perelni pl. igazgatónál, de ha okkal, akkor esélyed sincs.
2011. nov. 8. 15:09
 8/10 A kérdező kommentje:
na de h ő az igazgató még 4 hónapig :S
2011. nov. 8. 18:19
 9/10 anonim válasza:
Akkor nulla esélyed van. Be kell ülni az első sorba, s kus***ni.
2011. nov. 8. 19:37
 10/10 anonim válasza:

Hát akkor az osztályfőnököd eléggé hülye. Nem teheti ezt veled. A tüsszögésről és a köhögésről egyáltalán nem te tehetsz, nem adhat neked ezért egyest. És a felszerelésért mért ad egyest? Nem elég fekete pont? (már ha nektek van fekete pontozásotok) Ha pedig nincs, akkor maximum leszídna (ugye sok tanár inkább leszíd otthonfelejtettem-es okokból. Ő is biztos szokott feledékeny lenni. Nem volt esetleg olyan, hogy otthon felejtette a felmérőket, vagy nem vitt könyvet? Ez is ugyan olyan. Csak kár, hogy tanárt nem tudsz jól leszídni és egyest adni neki... Hát, jó lenne azért ilyent kipróbálni.

Légy vele közömbös! Mármint ezt úgy értem, hogy viselkedj vele úgy, mint aki teljesen hülyének nézné. Vagy mondjuk beszélj vele. Kérdezd meg tőle, hogy miért bánik így veled, mással nem szokott ilyent csinálni? Vagy, hát, mást nem tudok. Esetleg van még nekem az a szokásom, ha látom, hogy egyik tanár rám akar szállni, hogy visszapofázok neki, aztán idővel békén hagy, és mást kezd piszkálni (nálunk minden tanár piszkál valakit). Anyukádat nem tudod megkérni, hogy beszéljen vele?...

Sok sikert kívánok az ˝ofő-javításhoz˝!

2012. jan. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!