AZ osztályfőnököm utál mit tegyek?
Én egyszer egyetlen matekórán 3 db egyest kaptam, hasonló értelmes indokokkal. :P
(Felelőtől megkérdezte, hányadik oldalon volt a lecke, ő nem tudta, én meg megmondtam - egy oldalszámát - EGYES, közöltem, hogy ez igazságtalan - EGYES, majd nem is tudom, mi volt a harmadik, de hasonló volt az is. :D)
Sajnos nem tudom, mit lehet tenni az ilyen tanárral. Én sem nagyon tudtam ezt anno kezelni, szerencsére valahogy nem buktam meg, de csúnya volt az a hármas...
Remélem, neked sikerül megoldani. :(
Ha nekem mint válaszolónak szántad a kérdést, akkor nem, én nem vagyok Tomi. :P
26/L
Hát akkor az osztályfőnököd eléggé hülye. Nem teheti ezt veled. A tüsszögésről és a köhögésről egyáltalán nem te tehetsz, nem adhat neked ezért egyest. És a felszerelésért mért ad egyest? Nem elég fekete pont? (már ha nektek van fekete pontozásotok) Ha pedig nincs, akkor maximum leszídna (ugye sok tanár inkább leszíd otthonfelejtettem-es okokból. Ő is biztos szokott feledékeny lenni. Nem volt esetleg olyan, hogy otthon felejtette a felmérőket, vagy nem vitt könyvet? Ez is ugyan olyan. Csak kár, hogy tanárt nem tudsz jól leszídni és egyest adni neki... Hát, jó lenne azért ilyent kipróbálni.
Légy vele közömbös! Mármint ezt úgy értem, hogy viselkedj vele úgy, mint aki teljesen hülyének nézné. Vagy mondjuk beszélj vele. Kérdezd meg tőle, hogy miért bánik így veled, mással nem szokott ilyent csinálni? Vagy, hát, mást nem tudok. Esetleg van még nekem az a szokásom, ha látom, hogy egyik tanár rám akar szállni, hogy visszapofázok neki, aztán idővel békén hagy, és mást kezd piszkálni (nálunk minden tanár piszkál valakit). Anyukádat nem tudod megkérni, hogy beszéljen vele?...
Sok sikert kívánok az ˝ofő-javításhoz˝!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!