Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz a Corvinussal? Tényleg...

Mi lesz a Corvinussal? Tényleg bezárják?

Figyelt kérdés
Csak mert oda akarok jelentkezni az idén :/
2011. nov. 6. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Most függetlenül fogok beszélni egy dologról.

"Vajon véletlen, hogy a mérnökképzésben olyan kevesen végeznek, akármennyit is vesznek fel? "

A neten terjengenek videók a BME-s "tanárokról", biztos láttad. Tudod, amiben a tanár fröcsögő szájjal krvaanyázik, és alpári módon szidja a hallgatókat. Na, az ilyen oktatók kiemelkedően hozzájárulnak az általad felvázolt tanulmányi eredményhez. Az ilyen tanároknak nem szabadna "tanítania". Továbbiakban a mérnök képzésre szinte bárkit felvesznek, így szóródnak is rendesen. Az a műszakis hallgató, aki többet foglalkozik a tananyaggal, mint a saját egójával és más szakok leszólásával, az el is végezni. Hihetetlen de a műszaki szakok is bárki számára elvégezhetőek, nemcsak a félistenek számára. Hozzá kell tennem, hogy a mérnök szakok között is vannak olyanok, hogy vicc.

http://www.youtube.com/watch?v=s233IA1f2L4

9:45 Tipikus okoskodó BME-s h*ülye gyerek. Ezen az oldalon más szakokat leszóló műszakis emberkék 80%-a ilyen szerintem.

2011. nov. 7. 05:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Jelenleg is az egyik kommentben egy corvinusos fikázott másokat. És nem csak a BME-n végeznek mérnökin nagyon kevesen...
2011. nov. 7. 13:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Én az első hozzászólásra válaszoltam, nem másokat fikáztam.
2011. nov. 7. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig elég fikázásnak tűnik. A műszakisokat tehetségtelen , haszontalan munkát végző barmoknak állítod be. Gyakorlatilag úgy fikázod őket, mintha te valami nélkülözhetetlen istencsászár lennél...
2011. nov. 7. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Rám igazán senki nem mondhatja, hogy csak egyik, vagy csak másik táborhoz tartozom, mert én egy évet jártam BME-re, aztán elegem lett (pont a fröcsögő tanárokból) és átmentem a Corvinusra, bár nem a közgázra, hanem élelmiszermérnökire, de elmondhatom, hogy akkora színvonalbeli szakadék van a kettő között, hogy az szörnyű. emellett még látom azt is a volt osztálytársaimon, hogy ők a közgázra járnak, és amíg én a BME-n haltam meg a sok tanulnivalótól, hetente 6-10 órákat rohadtam a laborban, addig ők tök jól elvoltak, és szeptemberben elkezdtek egy másik szakot, mert idejükbe belefér. Szóval igen, bekerülni nehéz a közgázra (nekem soha nem is sikerült volna - bár nem is volt rá ambícióm), de senki ne mondja nekem, hogy olyan nehéz elvégezni...
2011. dec. 4. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!