Melyik szegedi gimnázium?
Ságvári, Radnóti és Deák, ezeken gondolkodok. Úgy hallottam hogy a Deák színvonala eléggé csökkent, nem tudom ez mennyire igaz.
Leginkább olyat szeretnék ahol a magas színvonalú tanítás mellett legalább egy kis minimális közösségi élet van.
Jó tanuló vagyok, bírom a hajtást, jó eséllyel akárhova felvennének :)
Válaszokat előre is köszi!
Én is ezek közül válogatok :)
A Deáknak a média és a nyelvtanulási szakáról hallottam, nagyon dicsértek. Bár tényleg leromlott egy picit, de ennek a lezser tanulók az okai. Az ottani diákok 'elrontanának'.
A Randótiról annyit hallottam, hogy nagyon be lehet savanyodni. Nem olyan közvetlenek, és érdekesek a tanárok, mint a Ságváriban. Ezt megcáfolja az, h több elég pörgős stílusú ismerőseim is oda mentek, és nem látnám, hogy megzakkantak volna.
A Ságvárit választottam én, a döntő az volt, hogy egyetemi suli. Angol szakra szeretnék menni, remélem felvesznek.
A Radnóti-Ságvári gimi között nem lehet különbséget tenni tanulási szempontból, mindkettőbe értelmes, fiatal diákok járnak, akiknek fő életszempontjuk a tanulás.
Sok szerencsét a felvételihez!!
Ha Deák, akkor angol kéttanra mennék, ságváriba először a BFK-ra próbálkoznék,legalábbis most ez tetszett meg legjobban, de még szóba jöhet az angol meg az informatika is.
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!