Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Éhségsztrájkolnak az SZTE-s...

Éhségsztrájkolnak az SZTE-s diákok. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?

Szerintetek sikerül elérniük ezzel valamit az új felsőoktatási törvénnyel kapcsolatban?

2011. okt. 22. 09:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

azért éhségsztrájkolnak, mert erre általában jobban felkapják a fejüket az emberek, mint a rendes tüntetésre

és azért, hogy legyen valami érdemleges kommunikáció a hallgatók és az új felsőoktatási törvény kidolgozói között.

amúgy én is szte-s vagyok, lehet hétfőn elnézek én is a tüntetésre. :)

2011. okt. 22. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nekem szántad a kérdést, akkor elég erősen gondolkodom rajta. Még alakul jövőhétig. :-)
2011. okt. 22. 10:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem hiszem, hogy kb 40 nap múlva az éhen halt tüntetők hullái fölött OV tart gyászbeszédet és visszavonja a felsőoktatási gyászbeszédet. Ha mégis ez fog történni emelem kalapom a tüntetők előtt.
2011. okt. 22. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:
mármint törvényt.
2011. okt. 22. 11:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ott kezdődik, , hogy a kormány hagyja odáig fajulni a dolgot, hogy a diákok éhségsztrájkolni akarnak egyáltalán. Nem az új felsőoktatási törvény ellen kéne fellépni, hanem az egész kormányt eltüntetni úgy ahogy van (Hoffmann Rózsát azért alávetném, valamilyen középkori kínzásnak, csak a rend kedvéért). Sajnos ezzel senki nem fog elérni semmit, eddig sem hallgattak a népre, ezután sem fognak, felőlük akár éhes is pusztulhat az egész ország. De azért örülök, hogy az egyetemisták mindent megpróbálnak, legalább néhány embernek helyén van az esze, csak pont a vezetőinknek hiányzik néhány kerékkel (és szívvel)
2011. okt. 22. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!