Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz a felsőoktatással?

Mi lesz a felsőoktatással?

Figyelt kérdés
Tiszta vicc amit művelnek. Kidobnak egy ilyen törvényjavaslatot? ezt most halál komolyan gondolják? csak én vagyok ezen annyira felháborodva? Ezt elfogadják nemtudom mi lesz meg hogy mihez kezdek...
2011. okt. 21. 22:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

:D

Pont erről. Ebben az egy mondatban megfogalmaztad milyen vagy. Csak sajnállak hogy nem látsz az orrodnál tovább:D

2011. okt. 22. 23:11
 22/25 reptoid ***** válasza:
Na ja, a kis szemétdombon bizony dicsőség kakasnak lenni. A nagy hatalmas bme a béka feneke alatt sincs nemzetközi összehasonlításban.
2011. okt. 23. 16:16
 23/25 anonim ***** válasza:
Lehet,de hazai viszonylatban a BME segge alatt sincs a többi egyetem.
2011. okt. 23. 16:45
 24/25 anonim ***** válasza:
csak annyit a bme-ről hogy Debrecenben a Tevában 1 mérnök állásra jött több mint 20 önéletrajz köztük bme-s is. Behívtak legalább 10 embert interjúra de az állást mégis egy Szegedi egyetemen végzett biomérnök kapta meg.Semmivel nem nagyobb előny bme-snek lenni.Max többet szívatnak (DIREKT!!) az egyetemi évek alatt. Nemzetközileg nem is anyirra elismert.Nem tanul többet egy bme-s mint más műszaki szakra járó ember. A bécsi műszaki egyetem pl sokkal színvonalasabb.
2011. okt. 23. 18:44
 25/25 anonim ***** válasza:

"Engem olyan orvos ne gyógyítson, illetve olyan mérnök ne tervezze a házamat, aki kettesekkel bukdácsolja végig az egyetemet... "

Lassan már semmilyen orvos nem lesz, úgyhogy ha még válogatsz is, akkor aztán tuti tényleg nem fog senki meggyógyítani:DD

Egyébként azért meg lehetne érteni, hogy egyetemen nem 20%-tól adnak kettest. Hanem 50-60-70%-tól.

És azt is fel lehetne fogni, hogy nem mindig a tanulás mennyiségén múlik az, hogy az ember milyen jegyet kap. Bizony előfordul, hogy a tanárnak rossz kedve van, vagy éppen menne a dolgára, és gyorsan akarja lerendezni a vizsgázókat, és szépen sorban megbuktat mindenkit. Olyat is, aki marhára nem érdemelné meg. A felsőoktatásban kell szerencse is a vizsgázáshoz.

Meg mondjuk előfordul az is, hogy vki a 200 tételből megtanul 20-at, és éppen belehúz, majd egy ötössel távozik, aki meg mindet megpróbálta rendesen megtanulni, de pont olyanba húz bele, ami döcögősen megy, és szépen megbuktatják.

Akkor melyik orvossal is járunk jobban?...

Egyébként ige, orvosira járok. És nem 2-es, meg 2,5-ös átlagom van, hanem annál lényegesen jobb. De bizony van olyan ismerősöm, aki tisztességesen tanult mindig, értelmes is, mégis megbuktatta a tanár, mert éppen nem volt jó kedve. És van olyan is, aki meg minden vizsgáját megcsinálta, holott emberileg egy akkora szar (már elnézést), hogy ha ő lenne az egyetlen orvos, akkor sem mennék el hozzá.

2011. okt. 23. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!