A pécsi Babits gimnázium nagyon erős? A Leövey-nél erősebb?
A Leőwey-nél mindenképp =D A Lajosba járok amúgy, most vagyok tizedikes és imádom =)
Szerintem Pécsen a Babits, a Janus és persze egyértelműen a Lajos a legjobb iskola.
Vannak koleszos ismerőseim az első két suliból is (a fiúkolesz a Lajosban van). Van, aki egy évig volt a Lajosban és nem bírta, ezért átment a Babitsba, és most tök jól el van ott. Valaki a Janusba jár, de a mi társaságunkat jobban bírja.
Ez a három iskola körülbelül egy szinten van, de azért vannak eltérések. (Most csak a Lajosról tudok nyilatkozni, pl. aki innen ment az orvosira, kivétel nélkül felvették őket, és nem kellett felzárkóztató órákra járnia. A Babits mondjuk asszem eleve a pécsi orvosi gyakorlója, de volt pár ismerősöm (illetve inkább az ismerősöm ismerősei =D), akik nem kerültek be, mondjuk ez már régebben volt. Meg tavaly csak nálunk volt az egész országban két OKTV-s első helyezet.)Szóval vannak árnyalatok, de egy szinten lehet őket emlegetni. Inkább e három gimi közül válassz, a Leőwey-t csípőből felejtsd el, mert se az eredményei, se társasága nem a legjobbak (tapasztalat, persze lehetnek kivételek).
Ez saját vélemény, senkit nem akarok megbántani, ha sikerült, bocsánat.
16/l
Előző vagyok, bocs, elment a netem, mikor írtam, és mikor visszajött, nem néztem meg, hogy jöttek-e válaszok. =D
Azt hittem, nyolcadikos vagy, bocsi =D
Én csak helyeselni tudom, ha teheted menj át a Babitsa =)
Bántsam meg őket? =D Oké, akkor elárulom azt a hatalmas titkot, hogy a koleszba (mert koleszos vagyok, itt, a Leőwey mellett), ha visszaérünk, és épp egy fiú tesióra van a pályán (az ablakunk a pályátokra néz), és persze épp olyan kedvünkben vagyunk, hangosan beszólunk a fiúknak, akik lenn játszanak =D Mondjuk, nem hiszem, hogy meghallják, nagy bánatunkra =D
Meg ugye, a lúzer jele,ha a homlokunk elé emeljük az ujjunkból formált L betűt. Nos, elborult pillanatainkban ugyanezt a mozdulatot végrehajtjuk, csak lúzer helyett egyszerűen Leőwey-t mondunk =D
Amúgy ha már itt vagy, mint egy leőwey-s bennfentes, megkérdezlek valamiről. Tavaly az a pletyka járta, hogy a gimitek elköltözik, és az épület a miénk lesz, de végül semmi változást nem látok, meg a pletykák is abbamaradtak. De akkor ez most hogy volt? Te hallottál ilyenről, hogy a sulitok elköltözik?
Nos, igen, kedves előző, fel is pontoztalak =D
16 évesen szerintem még nem lehet teljesen érett az ember lánya, meg a kóterban tényleg nincs jobb dolgunk, mint ilyen pihent agyú hülyeségeket kitalálni =D (És ezt komolyan mondom.) Persze a L. szidása csak egy kis szelet a széles skálából =)
És kedves kérdező, köszi az infót =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!