Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Gödöllői Török Ignác...

Milyen a Gödöllői Török Ignác Gimnázium? Nehéz?

Figyelt kérdés
Nehéz bekerülni?
2011. szept. 29. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm is jár oda, és általában szeretik. Viszonylag magas színvonalú suli. Van kéttannyelvű képzés is. (Én is gödöllői gimibe jártam, de nem ebbe, viszont még nem hallottam a Törökről rosszakat.)
2011. okt. 2. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
és igen, nehéz sulinak számít, viszont az csak az előnyödre válik, hidd el.
2011. okt. 2. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
hát jól sejted/hallottad. az. én oda jártam kéttanos osztályba,és szenvedtünk is elég sokat :)) de a pontokért megérte! eltés vagyok :)))
2011. dec. 11. 13:08
 4/9 anonim válasza:
Az, hogy bekerültél, az még csak egy dolog. Az a kérdés, hogy bírod a nyomást. Mennyire vagy Önálló, és mit vagy képes elviselni a céljaidért. Az én fiam, most még odajár, de már nem sokáig. Már 5.-ben úgy kezelik őket, mint az egyetemistákat. Az én gyerekem csont nélkül bejutott a felvételin, de menet közben kiderült, hogy nem elég Önálló, és szorgalmas. Olyan volt az agya mint a szivacs,mindent megjegyzett, most meg használhatatlan, zavarodott,nem lehet ráismerni. Azt a maradék kedvét is elvették, ami volt. Ha már most eldöntötted, hogy hova szeretnél továbbtanulni Gimi után, és ehhez tartod magad, szorgalmasan Önállóan tudsz tanulni, akkor megtalálod a lehetőségeket a helyben, mert a továbbtanulási esélyed innen nagyobb lesz, és nem lesznek ilyen gondjaid, mint nekünk. De itt is, mint minden iskolában fel kell készülni mindenre. Mint nálunk, amikor az irodalom tanár francia sanzonokat énekelt, és másnap dogát iratot velük valamiből, amit le sem adott, osztály nagy részének egyes, nem gond. Vagy közlik velük, hogy mostantól német spec osztály lesznek, pedig eddig erről szó sem volt, és ha nem tetszik el lehet menni, vagy le lehet bukni egy másik osztályba. Miután már négy éve idejárnak.
2013. febr. 25. 11:44
 5/9 anonim válasza:

Nekem van egy ismerősöm, aki oda járt, és azt mondta, hogy több osztálytársa is öngyilkos lett, mert hajtották, hajtották, hajtották őket, otthon meg nem értették hogy mért nem tanulnak jobban... :(

Szóval. Egy nagyon erős, és magas színvonalú iskola. Viszont. Kb. zombikat nevelnek.

8. os vagyok, és ott voltam a gödöllői egyetemen, ahol különféle iskolák voltak standokon.

Na most. A töröknek is volt standja, két csaj állt ott. Megkérdeztem hogy van e szórólapjuk, a csaj azt mondta hogy felírja a szórólapomra a honlapcímet.......................... Rohadt segítőkész voolt. Mondhatom..... Ráadásul elírta..... :(

Szerintem ez egy SZAR!!!!!!!!!!!!!!!

2014. okt. 6. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Te aztán egy igazi paraszt vagy. :)

2015. jan. 22. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:

nem nehez iskola

van 1-2 jo tanar aki tudja mit csinal a tobbi alkalmatlan a tanari palyara a szinvonal a beka segge alatt

csak amiatt lehet nehez mert nem tanitanak semmit csak kovetelnek

(torokos vagyok)

2015. júl. 26. 11:46
 8/9 anonim válasza:

Először is nagyon fontosnak tartom, hogy nem konkrétan ez az iskola nevel zombikat a fiatalokból, hanem a mai oktatási rendszer. Erről meg nem tehetnek a tanárok. Ezzel szemben nem egy csodálatos ember tanít a Törökben, akik abszolút motiválni tudják a diákokat.Sokan vannak, akik egyáltalán nem kitűnő tanulók, de ők is életben tudnak maradni itt. De aki akar tanulni, azt meg maximálisan támogatják. Persze sok múlik azon melyik tanárokat kapja meg az illető, de azt hiszem van annyi jó tanár ebben az iskolában, hogy legalább egy jusson neki.(nem mellesleg elképesztően jó fej az igazgató is!)

A lényeg, hogy egy jó gimnázium, ahol nagyon sok lehetőség veszi körül a fiatalokat.

2017. febr. 9. 20:20
 9/9 Süti17 válasza:

Akit még most is érdekelne:

Én az idei tanévben kezdtem itt a kilencediket és nekem eddig tetszik.(De ez ember függő.) A tanárok többsége jó fej és jól is tanít, persze itt is vannak sajnos kivételek, mint minden iskolában. Nem gondolom, hogy sokkal jobban leterhelne, mint egy másik,viszonylag színvonalas gimnázium. De erre van egy egyszerű megoldás:ha tudod magadról, hogy nem bírnád a tempót, akkor ne gyere ide, van a szomszédban szakképző is.

Amúgy még egy pozitívum, hogy szép, nyugodt környéken van,és könnyen megközelíthető.Ezen kívül a DÖK gyakran csinál felméréseket, ki hogy érzi magát és próbálnak javítani a hangulaton,közösségen,több-kevesebb sikerrel.

Amit viszont sajnálok, hogy szerintem kevés az iskolai program,pár nappal rövidebbek a szünetek,sőt, síszünet(+sítábor) nincs is. :-(

De mindenképpen érdemes megpróbálni ide (is) a felvételit :-D

2019. jan. 30. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!