Hová menjek továbbtanulni, ha olyan szakmát akarok, ami ér is majd valamit?
Figyelt kérdés
Amiből nem vagyok jó: matek, fizika, kémia. Amiből jó vagyok: Történelem, Irodalom, Nyelvtan, Angol.
A turizmus-vendéglátás szakra gondoltam, de nagyon magas a ponthatár.
2009. ápr. 26. 19:40
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hova mehetnél, az a gond, hogy humán területeken eleve nagy a túlképzés. Turizmusra mindenesetre ne menj, nagyon nagy a túlképzés, nem beszélve arról, hogy ott is van matek.
2/3 anonim válasza:
szerintem válassz egy szakmát: idegenvezető
3/3 anonim válasza:
Nah akkor én elmondom,hogy állok.:D
Szóval,Gimiben tanultam humán szakon angol latin volt a nyelv,matekból mindig ki akartak szórni,1.8al rúgtak át mindne évben.Érettésgim nagyon erős 3as lett.Ezután idegenvezető képzésre mentem,majd felvételiztem a harsányira turizmusra.Másodéves vagyok és bár meghúztak matekból egyszer,most már túlvagyok a felén:(
Ha ez az álmod menj nyugodtan:)Látod én is itt vagyok pedig sík hülye vagyok matekbóL:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!