Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Le lehet-e cserélni egy...

Le lehet-e cserélni egy tantárgyat egy másikra az érettségin? Tudtok erre vonatkozólag jogszabályokat linkelni?

Figyelt kérdés

Egy gazdasági szakközépiskolába járok, de rájöttem, hogy ez nem az én világom. Nemrég eldöntöttem, hogy szülésznő leszek, és a Semmelweis Egyetemen szeretnék továbbtanulni.

Az a baj, hogy az a tanárom, aki a gazdaságit tanítja, nem szokta megengedni, hogy valaki lecseréljen egy tárgyat, hanem pluszba kell felvennie. De nekem semmi szükségem nem lesz a gazdaságira, és akkor már inkább a biológiát kellene nagyon jól megtanulnom. Tippeket, ötleteket várok!

2011. szept. 24. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát valóban nem szép módszer, én se szeretnék ilyet csinálni. Csak végszükség esetére.
2011. okt. 1. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Felveszed azt a tárgyat pluszba és kész
2015. ápr. 14. 23:34
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Vagy érettségizz le abból a gazdasági tárgyból is

Fél évvel később meg elmész bioszból (hogy fel tudj

rá készülni)

2015. ápr. 14. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Hogy csináltad?
2015. ápr. 14. 23:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Elmebeteg 52%-os barátom, neked tényleg sose tűnik fel, hogy 4-5 éves kérdésekhez írogatsz úgy, mintha frissek lennének? Gondolom, az összes nickeddel vezetni akarod a toplistát, hogy menőnek érezd magad. És közben örülhetsz, hogy másoknak mennyi idejét elpazaroltad.
2015. ápr. 15. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!