PPKE-BTK vélemény? Sziasztok, véleményt szeretnék a piliscsabai btk-ról. Nem Pest ugye, milyen az egyetemi élet, az oktatás? Jobban megéri mintha Pesten tanulnék?
Amúgy, most, hogy már beköltözött Pestre, meg én se járok oda, fikázhatom kicsit. :D
Azt meg kell hagyni, hogy a hely gyönyörű volt! Két óra között nem is bántad, hogy nincs ott egy meki vagy egy pláza; a gyönyörű táj és a csend kárpótolt.
De mire oda kijutottál.
Azt hiszem óránként járt a vonat. Ha elaludtál, lekésted, rohanhattál az Árpád hídra.
Voltak tanárok, akik nem tolerálták a késést, 08:30-kor pl bezárták a termet és aki késett, be se mehetett. Engem sosem zár ki, de ezt nevetségesnek tartottam. Nekünk nem volt autónk, mint azoknak a profoknak.
A tanárok; 1-2 jófej, a többi meg idővel kimutatta a foga fehérjét; emberileg. Szakmailag meg QRVA JÓK. Mivel én lexartam, hogy emberileg milyenek és a szakmai tudásukra figyeltem, csomó mindent magamba szívtam, ami a mai napokban is segít.
Én nem voltam koleszos. Volt egy videó, ahol efy fiú azt mondja, ő pesti, de koleszos lesz, mert nem akar napi egy órát utazni, azon jót mosolyogtunk. Aki koleszbe költözött, az tényleg a világ végéről járt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!