Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a biotechnológia...

Milyen a biotechnológia oktatása Magyarországon? Van jövője?

Figyelt kérdés
Nem lesz probléma ha minden gazdasági növényünk genetikailag módosított lesz?
2011. szept. 15. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel,hog Magyarországon tilos genetikailag modosított növényt ültetni,ezért nem lesznek ilen növényeink.

Abiotechnológiának nem sok köze van a biogenetikához

2011. szept. 15. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elöző!

Érdemes elmenned Martonvásárra és ott a bme biomérnökei GMO s növényekkel kutatnak!!!

2011. szept. 15. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 15:55

Ebben igazad van! Én jártam biomérnökire, de egy év után környezetmérnökire mentem át, mivel a környezetvédelem szakírány nem indult és technológián az a csúcs kutató, aki génátültetéseket végez, manipulálja a géneket. Ez megy most. Persze ezért a Monsanto cég nem kevés pénzzel támogatja a műszaki egyetemet. Undorító! Egyék meg a gmós kukoricájukat vagy a szóját!

2011. szept. 15. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!