Csinálja valaki ezt a diákigazolvány kedvéért?
Figyelt kérdés
...., hogy minden ősszel beiratkozik egy nappalis képzésre, megvárja míg megjön a diákigazolvány és utána otthagyja a sulit?2011. szept. 2. 20:38
1/6 anonim válasza:
nem.15 ezerért megveszem a matricát és kész;)
2/6 A kérdező kommentje:
én ingyen iratkozok be :D matricás nem bevállt.... már jönnek a vonalkódleolvasóval :S
2011. szept. 2. 21:24
3/6 anonim válasza:
szerintem ezek nagyon szánalmas emberek, azt hiszik, hogy ők nagy rafinált emberek, hogy ezt csinálják, tortúra egy kis kedvezményért.....szánalmas
4/6 anonim válasza:
Nem szánalmas. Pl. én is megveszem. Nem mindegy, hogy 3500 Ft a bérlet, vagy 25 000Ft. Gondolj bele a fizudból ez lejön...
5/6 anonim válasza:
Ismerösömék elintézték egymást, csak az új igazolvány árát kellet neki fizetni a haverjának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!