Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért csinálja ezt a matektaná...

Miért csinálja ezt a matektanárunk?

Figyelt kérdés
Nem tanít semmit, de feladja a tanagyagot megtanulni, ugyanakkor a dolgozatokban teljesen mást kér számon!!! Megbuktam év végén, és most a pótvizsgán is ugyanezt csinálta!!!
2011. aug. 29. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert lusta dolgozni azért a kis semmi pénzért amit kap és inkább nem csinál semmit és szivatja a diákokat mert nincs jobb dolga.
2011. aug. 29. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereti a munkáját. Jó, én magán matektanár vagyok, de ha valaki nem ért valamit, 200-szor is elmagyarázom. Ha már 7 éve tudnia kéne akkor sem ripakodok rá, hogy ezt már rég tudnod kéne! Ha valamilyen feladatot többet kell gyakorolni, akár órákon át keresek (pl. hétvégén saját szabadidőmben) még plusz feladatokat ami az illető tudásának megfelelő. Ha vasárnap este hívnak fel telefonon akkor is segítek, ha kell szóban, ha kell e-mailben stb. Mert én szeretem a matekot és jó érzés amikor valaki az én segítségemmel kap egy 5-öst.
2011. aug. 29. 10:26
 3/7 A kérdező kommentje:
állítólag 20 éve amikor kezdett még mindenki imádta.. de most már elfelejtett tanítani
2011. aug. 29. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Bármit kérdezhet az éves anyagból. Ha mást kérdez, panaszt kell tenni.
2011. aug. 29. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:
az egész évünk egy nagy panaszkodás volt, ugyanis mindenki jár matektanárhoz külön is, és mégis egy ötös sem lett az osztályban, csak egyesek, kettesek és hármasok, meg 2-3 négyes. minden dolgozatnál mást kérdez mint amit felad megtanulni... és hiába panaszkodunk, (mindenki utálja szinte akit tanít) nem tesznek semmit
2011. aug. 29. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ugyan ez volt. Bejött, nem csinált semmit, a dolgozatokat hónapok múlva hozta vissza. És mindig mást és nehezebbet kérdezett.

Nekem az lenne a javaslatom, hogy ha a tanár nem dolgozik megfelelően, őt is büntessék (pl.: fizetéscsökkentés - ez elég motiváció). Jelen esetben napi 1 órát matekoztam, hogy meglegyen a 2-es (!!). Ezalatt a tanár magával volt elfoglalva, mert ha dolgozna rendesen, a dolgozatok időben ki lennének javítva. Nem így van???

2011. aug. 29. 16:30
 7/7 anonim válasza:
Nekünk mondjuk Iphonozik,Ipadozik az órán rendszeresen,és ha neadjisten nem tudsz valamit,bevágja az 1-est,vagy a beírást,mert,hogy "nem tanult órára".az ilyen nem tanárnak való.
2013. jan. 6. 00:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!