Magyarországon hányadikán kezdodik a suli? Milyen messze van? Mivel fogsz suliba járni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 15:00
1/5 anonim válasza:
szept. elsején kezdődött el a suli és 3 percre lakom a sulimtól úgyhogy gyalog
xD
2/5 anonim válasza:
Szlovákiában csak 5-én kezdodik, még jóó hogy :) És tolem a suli eléggé messze van, mindennap 5:00-kor kelek ésbusszal járok! Kereskedelmi akadémiára :)
3/5 anonim válasza:
Milyen suli?
Hát, én gyalog járok, mivel kb. az iskola mellett lakom, és szept 1-jén kezdődött. Ebbe az iskolába én járok.
A kutyasuli messze van, biciklivel járok oda. Nem tudom mikor kezdődött ebben a hónapban nem megyünk.
4/5 anonim válasza:
Egyetemre járok, nekünk 12-én, hétfőn van az első tanítási napunk, de én levelezős leszek, úgyhogy csak 18-án megyek először, közben pedig dolgozom.
A suli BP-en van, én vidéki vagyok, kb. 1 és 3/4 óra az út csak oda, vissza több, mert este ritkábban járnak a buszok, akkor többet kell várnom.
5/5 A kérdező kommentje:
nekunk csak 5. kezdodik de csak akkor is évnyito :P
2011. szept. 2. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!