Felvi jelentkezési hiba vagy sem?
Figyelt kérdés
Kérdésem : A felvi rendszeren keresztül történő jelentkezés során le lehet e zárni úgy a jelentkezést, hogy a 11.-es bizonyítvány nem kerül feltöltésre ?
Nehéz elhinnem, hogy úgy küldtem el hogy ez a dokumentum hiányzik.
2011. szept. 2. 11:05
11/17 A kérdező kommentje:
akkor már nem tudom bebizonyítani hogy esetleg ők hibáztak?
2011. szept. 2. 12:02
12/17 anonim válasza:
Ők meg fogják nézni neked, hogy hány doksit töltöttél fel, és ha valami csoda miatt eltűnt volna, amit feltöltöttél, nem fogják letagadni, hogy ők hibáztak. Mást már nem tudsz tenni.
13/17 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget , ép ésszel fel nem tudom fogni , hogy emiatt ne vegyenek föl engem
2011. szept. 2. 12:06
14/17 anonim válasza:
Hát nincs mit. Az a leggyakoribb hiba amúgy, hogy beírogatod a jegyeidet a felületre, de a dokumentumot nem csatolod hozzá, anélkül pedig nem fogadják el.
15/17 anonim válasza:
De ez csak most tűnt fel? A ponthatárokat kihirdették több mint egy hónapja. Szerintem itt már nem lehet mit tenni, lejárt a jogorvoslati határidő.
16/17 A kérdező kommentje:
Elutasították a jogorvoslatimat.
2011. szept. 2. 21:46
17/17 anonim válasza:
Akkor nem töltötted fel, ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!