Csak én érzem úgy hogy az idei tanév valami borzasztó lesz?
Kicsit én is ezt érzem, szintén 11.-es vagyok. A tanárok és a diákok szerint is meg fogunk halni, annyit kell majd tanulni. Viszont a társaság jó lesz, úgyhogy annyira nem lehet rossz. :)
16/L
Én 12-es vok és nekünk a tanulás mellett készülni kell szalagavatóra, a gólyáknak ki kell találni egy műsort melyben felavatjuk őket, a továbbtanulás na és az érettségi :P.... borzasztóó
Egyébként tavaly pontosan ugyanezt mondták nekünk is (11. osztályos voltam én is), de csak Karácsony előtt és év végén kellett tanulni éjjel-nappal (nem azért, mert jobb jegyet akartam, csak az összes tanár - tuti megbeszélték :)- egy időben íratatta a tz dogákat... az borzalmas volt). De a 11. év annyival volt másabb a 10.-től, h plusz heti 8 óránk volt ( 4 marketing, 3 gazd. ism. és 1 közgáz), jahh és az emelt tantárgyak, de túléltem :)
Kívánom neked is, h éld túl a tanévet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!