Kodolányi János Fősuliról vélemény? :O
a Kodolányi elég gáz
bemész kifizeted a tandíjat majd útban kifelé a portán a kezedbe nyomják a diplomát
az államisokat sem nagyon szórják, mert nekik be kell bizonyítaniuk, hogy mennyien végeznek, jól mutatnak a statisztikába, ezért a béka feneke alatt van a színvonala, hiszen bent kell tartani a népet a fejpénz miatt ki
egy valamit is magaára adó cég nem áll szóba ÁVF, Kodolányis vagy ZSKF-es diplomással
Ne menj oda, nagyon gáz!
a kodolányi, a zsigmond király és a vállalkozási főiskola nagyon szar!!! Nem szeretik a munkáltatók!
17:48-as
ne irigykedj, talán tanulni kellett volna és akkor téged is felvettek volna egy normális suliba és nem egy zugfőiskolát kellene védened, miközben majd meg gebedsz az irigységbe
én speckó a corvinuson végeztem, nem is voltak elhelyezkedési problémáim, hidd el neked lesznek
Nem bántani akarlak...de alja suli. :-) Hol itt a bántó szándék?
Egyébként én a Kodón végeztem, friss diplomásként nehezebb volt az elején, de ez ugyanúgy igaz az "elit" diplomásokra is. Egyébként ma már sztem mindenhol tömegtermelés van.
Egyébként meg 3 és fél éve külföldön dolgozom, tehát csak megérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!