Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a BME-s mérnökinformatikus képzésről?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A tesóm is GDF-t végzett nemtom miér kell ócsárolni,én nekem nincs tapasztalatom bme-vel,én ELTE proginfen vok,nem rossz,mondjuk bulizni azt tényleg negatív,de dolgzom meg keményen sportolok mellette de az meg kell sztem,nagyon is.
2009. szept. 19. 16:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Én szeretem a BME mérnök infót. Oké, tanulni kell, az tény, és könnyen ki tudja magát rúgatni az ember, ha nem halad a kreditekkel.

DE! Nem teljesíthetetlen. Én rettegtem tőle, érettségi után évekig nem mertem idejönni, úgy féltem, hogy milyen nehéz lesz. Hülyeség volt. Eljöttem, és jól boldogulok. Mondjuk az tény, hogy idősebb vagyok, és én tényleg csak tanulni jöttem ide, nem bulizni, alkoholizálni, szóval maximálisan tudok a tanulásra koncentrálni.

Szerintem próbáld meg, megéri.

2010. aug. 7. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: ja, és a GDF-re is jártam fél évet. A maga nemében nem rossz suli az sem, de azt inkább dolgozó embereknek találták ki, akik már jártasak a szakmában, és csak papírt akarnak.

Ha megteheted, gyere nappalira a BME-re.

2010. aug. 7. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!