Kredittúllépés? Nem igazán értem, hogy miként számolják. Példa a kiegészítésben.
Ha az operatív tantervben előírtakon kívül felveszek olyan tárgyakat is ami mondjuk a második év első félévében lenne esedékes a tanterv alapján és mellé ugyanúgy felveszem az első féléves tantervben ütemezetteket is, akkor túl fogom lépni a 30-as kreditet több mint 10%-al.
Akkor nekem fizetnem kell vagy a harmadik év végén összesítve nézik, hogy nem-e léptem túl a 180 +10% kreditet?
Kissé meg vagyok kavarodva, mert már három félét is hallottam.
Köszi előre is.
Köszi szépen, megnyugodtam:o)
Ment a zöld kéz mindkettőtöknek.
Kredittúllépés figyelése
Az SZTE Hallgatói Juttatási Szabályzat 2. sz. melléklete szerint a képzésen előírt összes kreditet 10%-kal meghaladó (a göngyölt és az „egyéb” kpr.-en teljesített) kreditek után kreditenként 3000 Ft fizetendő. A kredittúllépést az ETR a 2010-2011-2 lezárt félévet követően fogja figyelni, és a kredittúllépést ehhez mérten megállapítani. A kredittúllépés díját – a végzős hallgatókat kivéve -- a rákövetkező félévben veti ki a HSZI. *** ez ellent mond nem, én úgy értelmezem, hogy a következő félévben már fizetni kell, vagy rosszul értelmezem?
sajnos én is ezzel kavarodtam meg
most fel akarok venni 43 kredit értékben trgyat, de majd harmadéven kb 15 lesz csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!