Szeged, Radnóti gimi. Vélemény?
Figyelt kérdés
idén szeptemberbe fogok kezdeni, humán szakon. Akik oda jártak/járnak tudnának valamit mondani.. tanárokról.. nehézség..ilyenek :)2011. aug. 22. 00:42
1/7 anonim válasza:
Én odajártam, imádtam, a nővérem is odajárt, ő viszont gyűlölte.
3/7 A kérdező kommentje:
valaki bővebben? :)
2011. aug. 22. 15:29
4/7 anonim válasza:
nagyon jó suli ha a tanulást nézzük
de mind a tanárok mind a diákok nagyképű, beképzelt sznobok.. ( tisztelet a 10 % kivételnek )
6/7 anonim válasza:
Én azt hallottam eddig csak róla,hogy elég nehéz és a diákok 90%-a beképzeld,se..nyaló állítólag :D:D:D
Ezek a hírek terjengenek a suliról Szeged környékén!
7/7 anonim válasza:
Nekem van úgy 15-20 radnótis ismerősöm, abból 3 beképzelt, de ők diákolimpikonok. Tanárok közül 3-at ismerek, 2-vel semmi gond, de a harmadiknak van egy stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!