Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik suliba van SOK KÜLFÖLDI?

Melyik suliba van SOK KÜLFÖLDI?

Figyelt kérdés

továbbtanulás előtt állok.

melyik suliba van sok külföldi?

esteleg török,arab.

hogy könyebb legyen beilleszkedni.. török vagyok.

és most olyan suliba járok,ahol nemhogy külfödli,de mégcsak cigány sincs. egyfojtában cseszegetnek származásommal kapcsolatba. nem veszem magamra,de mégis jobb lenne,ha végre lenne pár olyan ember mint én. akik szintén külföldiek.

2011. aug. 21. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
középiskola? mert akk. Pápán a Petőfi Sándor Gimnázium. most ott van a NÁTÓ bázis és tele van svédekkel, finnekkel, canadaiakka meg amcsikkal. de van jópár feka is :D és egész jóarcok :)
2011. aug. 21. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem,hogy Pesti vagyok. és itt a környéken mennék suliba!
2011. aug. 21. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
kolesz :D vagy pesten a Hriszto Botev (talááán) vagy a Lónya utcai Refi bár az nemtuti.
2011. aug. 22. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem azokon a sulikon, ahol sok az idegen nyelvű (pl angol) képzés. BGF, ELTE, meg az ienek...
2011. aug. 22. 11:09
 5/5 A kérdező kommentje:
jó tanuló vagyok (4-5ös) szoval mindenképp valami jó suli kéne
2011. aug. 22. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!