Jo szakma az èkszerbecsüs? Milyen esèlyek vannak az elhelyezkedèsre?
Heyy.
Én Pesten tanultam (Práter utca) mint aranyműves.. önmagában a szakmába nem igazán van munka.. az ékszerbecsüs szakma önmagában szerintem annyira nem kevés.. főleg ha olyan helyen végzed a képzést ahol esetleg később kapsz munkát is.. gondolok én ezalatt a BÁV-ra. Szóval az ékszerbecsüs képzéssel eltudsz helyezkedni mint ékszerbolti eladó, és zálogházi tevékenységeket is folytathatsz. :) Szóval szerintem ha elég kitartó vagy és hajtasz akkor lesz esélyed.. bár szerintem mindenképp Pestre kéne gyere, talán több a lehetőség.. és szerintem is érdemesebb az aranyművessel kezdeni mert talán nem mind1 hogy 4-500ezret fizetsz ki a második szakmáért vagy 2-3-at :)mert becsüst annyiért már lehet találni, de pl a Práter utcában ha másod éves vagy párhuzamosan elkezdheted a becsüst az aranyműves mellett. :) Meg még annyi hogy az aranyműves szakmához kitartás kell, az én évfolyamomból is elég sokan elmentek.. szép szakma de van egy csomó buktatója...főleg a gyakorlatnak.. :) De azért hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!