Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szoktátok folytatni a múlt...

Szoktátok folytatni a múlt tanévi füzeteket? Ciki?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok mint pl. kémia. 2 éves tantárgy. Már csak szeptembertől lesz, és aztán nem. Tavaly a füzet feléig írtunk bele. Azért nem akarok újat kezdeni.

Ugyan ez van a magyar füzettel. Nem sokat írtunk bele.

2011. aug. 20. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az összes tantárgyra 2 db füzetem volt (egy vonalas meg egy kockás), és összevissza írogattam beléjük:) Természetesen folytattam következő évben, ha nem telt volna be, a tanárokon kívül senki sem akadt ki tőle:) (kissé átláthatatlan volt, de nekem volt a legkönnyebb táskám a suliban:) És amúgy is VÉDJÜK A FÁKAT!
2011. aug. 20. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Én meg vettem tavaly egy szép nagy füzetet, több száz oldallal. ÉS még nem telt be úgyhogy idén is abba írok minden tárgyat. :D
2011. aug. 20. 18:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha minden tantárgyat ugyanabba a füzetbe írsz. Nálunk sokan így csinálták:)
2011. aug. 20. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Jesszus, dehogy ciki! =D Az a ciki, ha valaki emiatt beszólna neked. Ő a ciki, még akkor is, ha nem elég eszes ahhoz, hogy felfogja! ;)
2011. aug. 20. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!