Megy valaki kollégiumba? Ti mennyire izgultok miatta?
Figyelt kérdés
Én egy kicsit félek, hogy mennyire lesz nehéz beilleszkedni , meg milyen szobatársat kapok:) de remélem jó lesz2011. aug. 18. 15:31
1/4 anonim válasza:
Én tavaly kerültem be, és felemás érzés. Az első félévben két tahó volt a szobatársam, akik mivel idősebbek voltak, ezért azt hitték, hogy azt csinálnak amit akarnak. Fél évig bírtam velük, aztán szobát váltottam. a második félévben viszont két igen rendes emberrel kerültem össze. Neked azt tudom, mondani, hogy ha lehet, akkor válogasd meg legalább egy félév után, hogy kivel kerülsz egy légtérbe.
Sok sikert.
UI: Melyik koliba mész?
2/4 A kérdező kommentje:
szegedre megyek, a mérnöki kar kollégiumába :) Háát köszönöm szépen a választ...remélem jó lesz, kicsit tényleg félek, de annyi a jo, hogy elvileg 2-3an leszünk egy szobában...az annyira nem vészes , te melyik kollégiumban vagy?
2011. aug. 18. 16:47
3/4 anonim válasza:
ELTE Nagytétényi úti.
Sok sikert neked!
4/4 anonim válasza:
Én megyek, de nem izgulok.
4. éve vagyok koleszos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!