Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a divatszako...

Mi a véleményetek a divatszakokról általában és konkrétan azokról, amiket lent írtam?!

Figyelt kérdés

Ugyebár a turizmus és a gazdmen szakok 'divatosak'. De ha én mégis ez iránt érdeklődöm (gazdmen), érdemes elvégezni? Mert ugyebár munkanélküli se szeretnék majd lenni...

Egyébként már van egy fsz ifo menedzserim

2011. aug. 17. 23:26
 1/7 anonim válasza:

ha az érdekel akkor végezd el sztem, bajod nem lesz tőle, sőt :D

ha meg nem tudsz elhelyezkedni vele, akkor még továbbképezheted magad

2011. aug. 17. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj olyan gazdasági szakot kifogni ami kevésbé ilyen 'divatos'. Pontosakat nem tudok mert nem vagyok jártas ezeknél de pár napja hasonló kérdésnél valaki írta, hogy ennek az ágnak is van szakja ahonnan évente több1000 és van olyan ahonnan csak pár darab végez.
2011. aug. 17. 23:36
 3/7 A kérdező kommentje:
hát a számvitelt még esetleg el tudnám képzelni, viszont a gazdmen és a turizmus jobban érdekelne...
2011. aug. 17. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én arra mennék ami érdekel. iszont rossz a véleményen azokról akik csak pénz/elismerés stb miatt mennek egy szakra. pl sok orvosis vagy joghallgató hagyja ott a szakot mert a szülők erőltették. nincs értelme annak h olyat tanuljon valaki ami nem érdekli.

a választáshoz kell egy kis önismeret (h tudd mit szeretsz), h tudd miben lehetnél jó vagy h mi az ami érdekel. szóval nyugodtan próbálkozz turizmussal ha az érdekel.

2011. aug. 17. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért előtte nézd meg miket fogsz tanulni, ez a szaknév hogy gazdálkodás és menedzsment annyira semmitmondó és általános, nem biztos, hogy azt kapod majd amit vársz. De ha a tanterv is tetszik, akkor menj oda. Azért abba mondjuk gondolj bele, hogy ez volt a legnépszerűbb szak, és azért annyira nem nehéz, hogy sokan lemorzsolódjanak, (sőt elég sokan csinálnak mellette másoddiplomát), úgyhogy bizony sokan fognak végezni, így lesz konkurencia bőven a munkapiacon.
2011. aug. 18. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Gazdmen nyugodtan mehet, mert az MSC utána nagyon sokoldalú lesz, szerteágazó, biztosan kapsz munkát vele, én is ezt tanulom, nézz csak utána, hogy milyen MSC-ket lehet tanulni:)

21f

2011. aug. 18. 04:09
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...majd meglátjuk :)
2011. aug. 19. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!