A BGF diploma vagy a BME diploma a jobb?
Ha gazdasági akkor BGF vagy Corvinus.
Ha műszaki akkor BME.
Mondtam, hogy gazdasági érdekel, nem a műszaki.
De amúgy így is kérdezhetném:
BME gazdálkodási és menedzsment/nemzetközi gazdálkodás vagy BGF kereskedelem és marketing?
De amúgy, ha jobb a BGF, akkor miért nehezebb bekerülni a BME-re?
Hmm...lássuk csak? Hogyhogy majd 30 pont különbség van a BGF és a Corvinus turizmus-vendéglátása közt, a Corvinus javára, a képzésük mégis egy nagy kalap sz@r mindenféle gyakorlat nélkül, amit a szakmabeliek nem ismernek el, ezzel szemben a bgf-en hozzáértők tanítanak, és egyértelműen ilyen diploma kell az elhelyezkedéshez? Mégis, pedig a pont idén csak 405 volt a bgf-re?
Mert a Corvinus az a Corvinus, a BGF-ben meg van egy F.
Annyira meg nem is független egymástól a két dolog, mert a kermarkosok (amennyiben a bgf kvik karára jelentkezel és nem a kkk-ra, ahol azt hiszem szintén van ilyen irányú képzés) együtt járnak a turvendesekkel.
Hidd el, hiába a név, nem a pont számít.
Egyébként ha ennyire nem vagy specifikus, minek kérdezed?
A kettő egymástól független szak...
az más lenne, ha mondjuk egyes kermarkok közt nem tudnál választani.
De én nem a Corvinust, hanem a BME-t kérdeztem. (Mivel Corvinusra biztos nem vennének fel.)
Engem a BGF és a BME közti különbség érdekel,ahogy már le is írtam.
Szerintem nem szóltam le senkit, s nem is voltam agresszív. Csak megismételtem a kérdésemet, mivel gyakran elő szokott fordulni, hogy valaki nem teljesen arra válaszol, amit kérdeznek.
De ennyi erővel te meg paranoiás vagy 21.3-as, mivel semmi rosszindulat nem volt bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!