Mikor van az előrehozott érettségi? Lehetséges, hogy arra készülnek?
Miért nem kérdezed meg?
Egyébként az előrehozott érettségi ugyanakkor van, mint a rendes: május-júniusban és október-novemberben.
Előrehozott érettségi ugyanakkor van, mikor a rendes. Amikor bioszból csináltunk osztálytársaimmal előrehozottat a negyedikesekkel együtt vizsgáztunk.
Ismerősöd meg a barátnője ha érettségire készülnek, akkor az őszi vizsgaidőszakban akarják megcsinálni - mivel érettségi ősszel (október táján), és tavasz végén, nyár elején (május, június) van.
Én kétszer is csináltam előrehozottat, mindkettőt ősszel. Az előtte való nap nem voltam köteles iskolába menni, illetve aznap sem kellett az órákra bemenni, utána sem.
Mondjuk először én is nyelvből érettségiztem így, csak én angolból. A nyáron készültem fel rá, ugyanis osztályozóvizsga is kell (az év végi jegy helyett ennek az értékelése fog számítani, így nem kell órára bejárnom), ami augusztusban van. Szóval szerintem arra készülnek.
Tételeket meg nyelvből elég hülyeségnek tartom tanulni, én nem is tudtam, hogy mik azok a tételek akkor, és mégis ötös lett, meg sikerült az érettségi is. :DDD Szóval inkább szavak, szavak, szavak, + folyékony kommunikáció, az nagyon fontos.
23:24-es vagyok
Nálunk egy csokornyi srác leérettségizett angolból ősszel, onnantól ők nem kellett bejárjanak órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!