Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan közöljem ofival, hogy...

Hogyan közöljem ofival, hogy nem megyek szalagot avatni + ballagni?

Figyelt kérdés
Vagy ezekre kötelező menni? Ha nem, hogy közöljem vele? Osztály előtt vagy négyszemközt? Mit mondjak neki, miért nem akarok menni? (az igazi ok az az, hogy utálom az osztályomat és az iskolát is, ahová járnom kell, de ezt így nem túl jó 5let megmondani neki sztem :D)
2011. aug. 16. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5-en vagytok az osztályban? Mármint 5 az osztály létszáma? :D Aztak*rva, az igen, és milyen táncot találtatok ki 5 főre?
2011. aug. 17. 10:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg így néz ki az osztályod akkor máris megértelek és szerintem az offő is :D
2011. aug. 17. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Mond meg, hogy mi a helyzet, hogy bajod van az osztálytársaiddal (de ha ez a helyzet, miért nem mentél át másik osztályba? Egyik volt osztálytársamnak csak kérnie kellett, egyik napról a másikra átment a másik osztályba, ott pedig teljesen jól elvolt).

Ezt megértheti az osztályfőnök és a tanárok sem fognak lepontozni az érettségin bosszúból, haragból, hogy nem mentél el ezekre.

2011. aug. 17. 10:30
 14/19 anonim ***** válasza:
tegnap 22:01-es vagyok, így már érthető... nem kell itt semmit kitalálni, lehet, hogy csak tudomásul veszi, hogy nem akarsz menni, és kész, nem mész. Ha meg megkérdezi, mondod az igazat, és kész... így nekem se lenne kedvem hozzá :D
2011. aug. 17. 13:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Jó, hát akkor elmondom ofinak majd 4szemközt az igazat. Ha mégis akadékoskodna, akkor mit csináljak?
2011. aug. 17. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát ha az osztálytársaid azok a fajták akik miatt ennyire rossz az ember megítélése 'róluk', akkor szerintem nem fog akadékoskodni.
2011. aug. 17. 16:10
 17/19 Andizsuzsi ***** válasza:
Ha minden kötél szakad, megbeszéled a háziorvosoddal, és viszel igazolást, hogy pl. hasmenésed volt. Nem lehet belekötni. De persze azért az ofőt előre tájékoztasd, ne hozd őt is kínos helyzetbe.
2011. aug. 18. 13:37
 18/19 anonim ***** válasza:

egyszerűen nem mész el és kész, nálunk volt egy srác, aki nem szólt senkinek, csak egyszerűen nem jött el, pedig viszonylag szigorú iskolába jártam. pont az volt a célja, hogy bosszantsa az ofőt :D

nem tudom máshol hogy megy ez, de nem volt semmi gond belőle.

én ott voltam szalagavatón, de szerintem kicsit túlmisztifikálják sokan, nem feltétlenül lesz kevesebb az életed, ha kihagyod, az említett társaság matt meg főleg...

2011. aug. 19. 00:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek, kicsit túl van játszva, most nem lett senki attól jobb/több, mert végzős, nem tettél le semmit az asztalra. Majd amikor leérettségizel meg utána minden megvan, akkor...
2011. aug. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!